dissabte, de març 28, 2009

festa diablenca al BeGood


Un cop més, com cada any, ja mítica per aquestes dates...

ARRIBA LA FESTASSA DELS DIABLES DE LES CORTS AL BEGOOD! OUH YEAH!!!!

Cada any la colla (com totes les colles de diables de Catalunya), ha de pagar un seguro que ens cubreixi els possibles riscos que suposa organitzar i participar en correfocs (picar vidres de botigues, explotar cotxes aparcats, incendiar persones...) Es a dir... molt car.

I nosaltres, com ens va la fiestuki, dons organitzem una festa a la que tots esteu convidats per recaptar diners i així com a mínim t'en vas de festa i els diners que et gastes van a parar a una bona causa!

La festa serà el pròxim DISSABTE 28 de MARÇ, a partir de les 00:00. La taquilla estarà oberta de 00:00 a 02:00, i la entrada costarà 8€ amb un cubata o 2 birres (crec).

A partir de les 02:00, el BeGood diria que pasa a ser gratuit (com el BeGood ha sigut sempre). Per si no teniu gaire pasta o si no voleu colaborar en la causa. Tot i que per gastar-s'ho a la barra, et compres la entrada i ja tens les consumicions per adelantat! :D

SI VOLEU COMPRAR LA ENTRADA ANTICIPADAMENT:

A) busqueu al vostre amic de l'ànima membre de la colla de Diables, i avançeu-li la pasta. Ell us comprarà la entrada aquest dimencres durant l'assaig de tabalers i el mateix dia de la festa quan vingueu us la donarà a canvi de favors sexuals.

B) Passeu-vos aquest dimecres, a partir de les 20:30 pel CASAL DE JOVES MAS FERRER (C/Dolors i MasFerrer 33-35, Les Corts, L3 Les Corts/Maria Cristina). Els tabalers estarem fent la birreta previa fins les 21h al bar del costat, i de 21h a 22:30 aprox estarem al casal assajant. Veniu, ens demaneu la entrada, ens ensenyeu la cuixa i 8€ i ja teniu assegurada la festa.

C)Veniu a fer la prèvia el mateix dissabte a la nit una miqueta més dora (les 22h? les 23h?) que farem a algun bar determinat per marina que anunciarem per aquí en breus, i ens convideu a una birreta de pas i compreu la entrada :P

D) Veniu directament al BeGood desde les 00:00 fins les 02:00 i ens compreu la entrada a taquilla.

NO US HO PERDEU!!! Els que hi han asistit alguna vegada, tornen! i sempre surten grans nits mítiques d'aquestes festes! Ouh Yeah! :D

per _puppetz_

1 comentari:

talut ha dit...

Espero que us ho passeu genial.


:)



una abraçada.


espurnes