divendres, de gener 13, 2012

Nova etapa a Las Migas

Ahir vaig poder assistir al concert exclusiu del TR3C a la sala Luz de Gas de Las Migas.

He de reconèixer que tenia moltes ganes per sentir l'Alba Carmona, la nova veu, en substitució de la Sílvia Pérez Cruz i com evolucionava, en conseqüència, el grup.


El cert és que em va agradar molt el concert. Un concert breu, quelcom que ja era d'esperar. Potser el canvi més significatiu és que Las Migas, aquest grup barceloní (de formació que no de naixences) de flamenc fusió té ara una veu molt més flamenca. La seva sonortiat, els seus dejes són més flamencs, però la l'essència és la mateixa i això fa que la proposta continui essent molt i molt interessant, un encreuament de sensacions fetes des de l'ànima amb l'escalfor del flamenc per cuinar un menú de flaires diversificades. Una de les bandes més interessants, no només del panorama flamenc, que ha sorgit últimament.

Val a dir que les cançons del proper disc que varen presentar sonaren molt bé i que ens feren vener moltes ganes de poder escoltar-lo i de poder assistir al concert del Palau de la Música.





4 comentaris:

Raquel ha dit...

Jo també anava amb ganes, però amb una mica de por perquè... i si no m'agradava el canvi? Però no! Em va agradar molt, sona diferent, però maco i d'això es tracta.

Ens quedem amb ganes de més.

Natxo ha dit...

És cert que podia haver-hi certa por degut al canvi, a més a més no ha d'ésser gens fàcil substituir la Sílvia; però crec que han encertat amb la línia triada.
Un canvi positiu.

Marta Robles ha dit...

gracias a todos! El concierto fue breve, es cierto, pero por exigencias de la sala. En el Palau de la música, el próximo 10 de febrero, haremos un repertorio digno de nuestro público, extenso, y de temas que aún no conoceis...un abrazo y otra vez gracias por todo el cariño que nos dais. Marta

Natxo ha dit...

Muchísimas gracias Marta por visitar este blog y dejar un comentario.

Ya pensábamos, dadas las circunstancias, que el concierto no sería muy extenso; pero lo importante se cumplió: fue un concierto genial.

Esperemos poder asistir al concierto del Palau y disfrutar tanto como lo hicimos en el Teatre Grec el verano pasado en la despedidad de Sílvia (se quedó pendiente el comentario de aquel maravilloso concierto en el blog).

Nuevamente, gracias!