dimarts, de gener 17, 2012

Avui ens toca contra el Mirandés


Ara fa uns dies retuitejava un article publicat a CronicaPerica referent als vídeos “motivadors” que davant certs esdeveniments broten com bolets en una bona tardor.

Avui vull agafar aquella idea respecte la necessitat, o no, de caldre certa dosi de motivació extra per encarar determinats encontres i pensar que no haurien de caldre.

Aquesta nit ens enfrontem al C.D. Mirandés. A priori no sembla el partit més atractiu per desplaçar-se fins a Cornellà – El Prat una nit intersetmanal, a més a més, qui més qui menys, té altres circumstàncies vitals més enllà del #RCDE. Fins aquí, res a objectar; emperò, tots els pericos ens hem imbuït del somni de #tocacopa, i això significa afrontar cada partit del torneig com una final, una partida a tot o res que ens apropa a l'objectiu final.

I sí, ho escric jo mateix, que la setmana passada no vaig poder assistir a la final de vuitens contra el Córdoba; però, i això no entra en contradicció amb el paràgraf anterior, l'assistència o no a #cornellaHELLprat no dóna carnets de bons o dolents seguidors pericos, el que ens fa especial com a afició és la nostra capacitat de transportar l'equip en les situacions més doloroses i adverses fins a la fita. I això ho hem de tornar a demostrar avui: avui cal oblidar que davant tenim un rival teòricament inferior i permetre que això ens relaxi; ans al contrari, avui he de sortir concentrats per derrotar el rival com si fos l'enemic, cal demostrar al terreny de joc tot el bon joc que últimament l'equip desplega i fer-ho aconseguint la màxima renda de gols a favor i mantenint la nostra porteria a zero.

Aquests partits “trampa” ho són perquè es té molt a perdre i aparentment molt poc a guanyar, però no podem caure en el parany: sí tenim molt a guanyar: l'opció de jugar unes semifinals de copa del rei; per això, amb humilitat i creient en les pròpies capacitats cal sortir al terreny de joc a jugar i guanyar aquest partit.

Per aquests motius, no crec que calgui cap vídeo motivador per afrontar el matx d'aquesta nit; només crec que calgui sentir el Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona i llavors sabrem què fer per ajudar els nostres jugadors a assolir el repte.

#tocaMirandés #tocaCopa