dilluns, de juliol 23, 2007

When a weekend is for relax

El divendres era dia de Cap&Gown Graduation al departament. Així que mentre tothom participava de la "festa" altri érem, on si no, al lab. Val a dir que aprofitarem que havíem de preguntar-li quelcom a Hans per passar pel tiberi i jalar una miqueta. Per la tarda tractarem de fer una RT-step de la que millor no parlem. Per la nit, Helma, els dos Francesco, Samuele i un servidor fórem cap al Fat Cat a fer unes birres -i òbviament hi havia més gent del departament-.
Al dia següent pel matí aprofitarem per restar una estona al llit i 'nar a fer unes cosetes a la post office. Després de dinar férem camí cap al Penrhyn Castle. i dic fer camí perquè son dues milles per arribar a l'entrada, i des d'allà una milla més per arribar al castell. Per valia la pena. Sí, sí. Im-prezionante. El que arriba la gent a fer quan guanya pasta... Qué fuerte!!!




Després de tornar, i de sopar. Una estoneta de relax i sortir a fer una pinteta.
Al dia següent, vore com un diumenge maco naix amb solet. -espero que d'això hi haurà un escrit a Semirea-. Una passejadeta pel poble. I em vai trobar amb Hajed. Varem xerrar una estona, de religió. I varem fer cap a caseta. I començà a ploure molt. Però aquí no hi ha inundacions. Com que plovia vai' aprofitar per possar una peli al dvd: The Wizard of Oz. I continua essent tant maca...



Després arreglar-nos que em venien a buscar que nava a sopar a casa de Francesco i Helma. A menjar lassagna feta per un italià.

lasagne al forno . fare besciamelle fare ragù con 100 gr di carne di maiale tritata 200 gr di carne di manzo tritata 50 gr salciccia una cipolla una carota un pò di sedano deve essere sempre tritato e 850gr di polpa di pomodoro sale e pepe in una casseruola dalle pareti basse portate a ebollizione abbondante acqua ,salatela e cuocete le lasagne poche per volta ; a mano a mano che saranno pronte sgocciolatele con il mestolo forato, e poi stendetele su un canovaccio ad asciugare . ungete una teglia con un pò di sugo ,e ricoprite il fondo con uno strato di pasta ,condite con ragù e besciamelle, cospargetevi sopra il grana e ricominciate daccapo, fino a esaurimento degli ingredienti. terminate con uno strato di pasta cospargetelo di grana e besciamelle fate cuocere le lasagne in forno caldo a 180 gradi per circa 40 minuti.

Besciamelle : 4 cucchiai farina una noce di burro un pizzico di sale noce moscata mezzo litro di latte.

Non iniziare con il fuoco.

2x250g 6 persone

metterla nel forno con alluminio



I òbviament fer petar la xerrada a la sobretaula: política i sistemes educatius. -parlant en anglès-. I veient la victòria de Stoner que el mecànic en cap es amic de Samuelle.

Així que aquesta és la història d'un cap de setmana tranquilet per Bangor, Gwynned, Cymru.


P.S.: per si voleu meditar una estona i adonar-vos que Gaia és molt graciosa, mireu que s'ha publicat a The Lancet

Deduïu què passa en aquest cervell?