dijous, de maig 14, 2009

hi ha molta gent que no sap gaudir de la vida



sembla ésser, segons algunes enquestes, que la durada mitja -si fos la mitjana també seria per espantar-se- d'una relació sexual completa es situa en el quart d'hora. COM???!!! QUÈ???!!!

Recorde que quan Paulo Coelho publicà la seva novel·la Onze minuts, digué que l'havia intitulada així perquè era el que es deia que durava una relació sexual... No m'ho puc creure... és impossible. No ho vull creure.

De fet, sembla ésser que en un article publicat a la revista Journal of Sexual Medicine (dirigida per l'inventor de la viagra) s'afirma que el temps d'una relació sexual (aquí només parlen del sexe vaginal -i la resta què???!!!- hauria de situar-se per ésser "correcte" en un intèrval entre 3 i 13 minuts...

amb lo meravellós que és el bon sexe...

2 comentaris:

zuria ha dit...

un dia em vaig seure a un banc i em vaig ficar a observar la gent...tothom portava presa, tothom feia cara d'amargat, era tot monòton, tots tenien estudiats els passos que havien de fer per arribar on haguessin d'anar... deu ser "normal doncs" que emplein tan poc temps en el sexe...però amb lo meravellosament que es, a mi em sembla trist, poder si ens aturesi'm a gaudir d'aquests plaers...canviarien moltes altres coses a la nostra vida...

Natxo ha dit...

estic d'acord; cal saber valorar les coses importants i dedicar-los el temp que es mereixen. cal saber gaudir dels plaers -petits i grans- que tenim cada dia per abastar en nosaltres mateixos i en el nostre unviers que ens hem 'nat construint pas a pas.

és cert que la vida d'avui en dia pot ésser molt accelarada; però no trob que sigui una justificació per a segons quines coses... no puc comprendre com quelcom tan meravellós com el sexe -especialment si és el súmmum de la realització física de l'amor- no mereixi l'especial atenció que li pertocaria.

(gràcies per deixar la teva reflexió)