diumenge, de maig 17, 2009

i jo són 15 anys cremats!!!

ahir Diables de Les Corts vàre celebrar el nostre quinzè anviersari.



durant la tarda vai' estar a Sarrià (el vint-i-deu aniversari) amb motiu de la Trobada Infantil. la veritat és que fou molt bé -si exceptuem a la f**a de p**a que va estar molestant a la sortida. Una vegada acabada i fetes unes braves amb gent del servei d'ordre (passant davant del Tomás com no fer-ho? -sorpresa de trobar-me amb el Tote allà- vam fer camí cap a les corts.

jo pensava que arribaria ja pel sopar, però encara vai' poder cremar dues carrutxes amb els companys de Gàrgoles i vore l'entrada a plaça.

serví per retrobaments, alguns tant inesperats com veure allà l'Eric. quant de temps!!! desrpés de tantes i tantes nits de birres... I per retrobar a dos dels fundadors de la nostra entitat.



després: sopar de germanor i les actuacions de Henry Dark (aquest any sí) i MasturBand.

De la nit em quedo amb la sensació que transmet aquesta entitat quan som tots plegats, que és el que ens permet cridar el que cridem. Sou collunuts.



Aquesta és la nostra cultura i mai no ens podran apagar la flama!!!

I per descomptat amb la nostra celebració privada de l'any d'uan efemèride molt especial. gràcies Vida per donar-te'm (i per aguantar les meves xerrameques a les nits com ahir...)