diumenge, de maig 17, 2009

i jo són 15 anys cremats!!!

ahir Diables de Les Corts vàre celebrar el nostre quinzè anviersari.durant la tarda vai' estar a Sarrià (el vint-i-deu aniversari) amb motiu de la Trobada Infantil. la veritat és que fou molt bé -si exceptuem a la f**a de p**a que va estar molestant a la sortida. Una vegada acabada i fetes unes braves amb gent del servei d'ordre (passant davant del Tomás com no fer-ho? -sorpresa de trobar-me amb el Tote allà- vam fer camí cap a les corts.

jo pensava que arribaria ja pel sopar, però encara vai' poder cremar dues carrutxes amb els companys de Gàrgoles i vore l'entrada a plaça.

serví per retrobaments, alguns tant inesperats com veure allà l'Eric. quant de temps!!! desrpés de tantes i tantes nits de birres... I per retrobar a dos dels fundadors de la nostra entitat.després: sopar de germanor i les actuacions de Henry Dark (aquest any sí) i MasturBand.

De la nit em quedo amb la sensació que transmet aquesta entitat quan som tots plegats, que és el que ens permet cridar el que cridem. Sou collunuts.Aquesta és la nostra cultura i mai no ens podran apagar la flama!!!

I per descomptat amb la nostra celebració privada de l'any d'uan efemèride molt especial. gràcies Vida per donar-te'm (i per aguantar les meves xerrameques a les nits com ahir...)