divendres, de maig 15, 2009

conchita



aquesta nit a la sala Bikini actua Conchita (preu entrada 18€). per si algú s'ho està preguntant, no aniré, però podria, la vai' vore en la presentació -que no concert- que féu del primer disc a la tardor del 2007.

vai' descobrir aquesta cantant una nit al New York, li feien una entrevista per la tele -el so no estava posat-. En Jordi em preguntà si la trobava maca; jo li digué que sí, tenia una cara molt bufona -semblava una mica massa prima (com és veritat)-. Ell em digué que si més no, ja érem dos, perquè a qui li havia preguntat li havia dit que no. També afirmà, i és cert, que se la veia més maca que al videoclip -cosa rara, oi?- que per cert no volia escoltar,perquè deia que segur que trencava la imatge i no li agradaria saber què cantava.



però a mi sí em picà la curiositat al cap d'un dies. i cercant al youtube va resultar que tenia una sèrie de cançonetes naïfs que m'agradaren. de fet, m'acompanyà el seu disc al País de Gal·les -amb molts d'altres, no cal dir-ho-. I al poc de tornar d'allà vingué a fer la presentació al Corte Inglés (a més em vai' emportar un altre sotagot per la colecció).



tant és així que havia llegit una de les seves cançons en els bisos de l'última, per ara, lectura poètica que he fet.

crec que té cançonetes maques.