dimarts, de juliol 07, 2009

sembla que tot fou una picada



fa dues setmanes el meu turmell dret va llevar-se amb uns lletjos puntets; semblaven com si algun bitxet dolent hagués gaudit excelsament de la nit. Al cap de pocs dies allò derivà en quelcom més lleig. Vai' decidir 'nar al metge; i no essent el meu habitual em visità una metgesa.

La conclusió fou que tot i lo rar del lloc tot semblava indicar que es tractava d'un herpes. Després del tractament amb aciclovir, les sensacions no eren les mateixes. Així que ella i dues infermeres canviaren el tractament.

Avui he tornat -ho hauré de fer divendres al matí, ara ja amb la meva infermera-, i el primer que vull dir és que tant la metgesa com les dues infermeres que en aquestes visites m'han atés són tres persones encantadores i perfectes professionals de la medicina. No és que doni gust posar-se malalt; emperò, quan succeix hom pot tornar a creure en la humanitat i en el sistema sanitari.

Sembla ésser que tot fou algun bitxet dolent; emperò, encara no hem acabat.


imatge: Medicina; Gustav Klimt; Col·lecció Privada. Wien.

1 comentari:

Magda ha dit...

Noi, sento això, sí que és dolorós i sembla ser que agafa en moments d'estres quan les defenses del cos "baixen la guàrdia".

Que t'agrada en Klimt? A mi no m'acaba de convencer...

Salutacions i paciència!