divendres, de juliol 24, 2009

Impro-Show

Ahir nit vai' rebre la última part del meu regal d'aniversari per part de la Raquel. Degut a les infinites dificultats dels horaris no havia pogut arribar fins ahir. De fet, ahir també coincidia amb una important reunió, però les dates ja estaven assignades, així que es pogué realitzar -a més s'afegia la celebració de la "recueprada" llibertat-.

El regal consistí en una entrada per anar al Teatreneu per veure la funció de ImproShow de la Compañía Planeta Impro. És una obra basada en la improvització. Tres actrius i un actor, en aquesta ocasió, van representant històries curtes basades en els títols que es treuen d'una urna -aqeusts han sigut escrits pel públic abans d'entrar-. Aquestes històries es veuran enriquides amb altres tipus de "normes" com poden ésser que siguin cantades, rimades, o que vagin introduint paraules a l'atzar dites per algú del públic.



La veritat és que és una hora i mitja molt divertida i entretinguda. Tota una bona recomanació per passar una estona i desconnectar del món rutinari.

Gràcies!

P.S.: per cert, em va fer recordar, i molt, les grandíssimes actuacions de la gent de DDCC a les II Jornades de Seguertat i Foc de Diables de Les Corts Calaf 2007...