dijous, de juliol 09, 2009

Le Tour de France à Barcelona!!!



aquesta tarda he pogut gaudir de l'espectacle del Tour de França (Le Tour!!!) a la meva ciutat! (Ciutat per cert que ha gaudit dels tres espectacles esportius amb més seguidors). Era a la plaça Tetuan -amb la Raquel, tot i que ella de 17 a 18 hores era compromesa-. Enrecordant-me'n a cada moment de mon pare, he pogut gaudir de l'espectacle de veure passar els millors ciclistes del món actual...

Doncs sí, m'he emocionat. Quan ha passat qui anava primer -no sabia qui era- era pendent de viure el moment i tracar de fer alguna foto; quan ha passat el gran grup les cames per un instant m'han fet figa i he pensat: "el Tour, estic al Tour!".

sí, ha sigut una gran tarda...

imatge: David Millar, qui passà primer per Barcelona -si us dic la veritat, no sabia qui era, desconeixia com anava la cursa-, girant plaça Tetuan per continuar per Passeig de Sant Joan.

1 comentari:

Magda ha dit...

Semprem'ha agradat veure per la tele la retransmissió del Tour, la Volta, Il Giro o el que sigui perquè trobo molt agradable de veure els paisatges per on passen i de vegades prenc un apunt ràpid -molt ràpid- d'algun poble o vista aèria.