diumenge, de juny 14, 2009

ROSENDO + La Banda Trapera del Río



Ahir, a Cornellà del Llobregat i dins les festes de Corpus09, va actuar "mi primo", el gran Rosendo Mercado (-cosí teu? -clar, no ens heu vist de perfil?), amb l'actuació prèvia de La Banda Trapera del Río.

En bona companyia, férem camí devers el concert.

La Banda Trapera del Río, pioners del punk a l'estat, feren un molt bon concert. La veritat és que vai' gaudir molt escoltant-los. Val a dir que érem a la zona tranquil·la, però fent unes birretes vàrem permetre que la història musical del nostre país d'apropés a nosaltres.



Clar que per parlar d'història musical ROSENDO MERCADO. Els seus concerts són genials. Ell i els dos músics que l'acompanyen s'entreguen totalment a un públic fidel i que l'estima, com el grandíssim músic que és. Qui alguna vegada ha escoltat el seu "gracias" ja sap al respecte del que parlo. I, òbviament, ahir no fou diferent. Ens oferí un concert genial. Què gran! Perfecte. És sublim poder gaudir d'un concert de Rosendo a l'aire lliure amb els amics.



De Rosendo podrien dir-se moltes coses, però crec que una de les que millor el defineix és AUTENTICITAT.

[llàstima que el pipa em tirés tan malament el set-list i tot i saltar la valla, se'l quedà un altre; revenja pel de masterplan?]

després una estoneta de camí fins les alternatives i la tornada -amb crepes incloses-.

font de la imatge: aquí

2 comentaris:

Isako ha dit...

Aaaaaaaix.....
No se puede decir nada más...
La sensación de estar tocando con Rosendo (pese a estar a tres metros de él y en medio de un buen pogo) es impagable, y valga la redundancia decir que el concierto era gratis.

Vamos a por nuestro reto Natxo, lo conseguiremos...

"No me conoceeeeeees"

Natxo ha dit...

el pogo final fue sensacional... saber que es la magia de Rosendo quien te guía y te lleva...

sí, el hecho que fuera gratis es todo un puntazo, pero él es de esos músicos que sabes que puedes pagar sin problemas, porque lo suyo siempre es un CONCIERTO -con mayúsculas-.

Y, sí, seguiremos luchando por lograr nuestro reto!

P.S.: qué bonitas son las lágrimas en los conciertos de Rock...