dilluns, de juny 08, 2009

AC/DC Black Ice Tour
les més antigues arrels de Barcelona poden ésser tal vegada les de Laie, i això faria que el seu centre no fos sant jaume sinó la montanya de Montjuïc, i ahir nit, en el seu Estadi Olímpic, com si miréssim el cel de la música, la llum dels estels, de la història (passat, present i futur) ens arribà en forma de descàrrega del millor Rock'n'Roll...

ahir vàrem assistir a la que aquesta vegada sí podria ésser la definitiva, la banda australiana tornava a demostrar què és el Rock: aquesta esséncia del jazz i el blues que s'accelera, es fa obrera i acabarà essent el Heavy Metal. Al mig, i essent el seu cor bategador: AC/DC.

Un gran espectacle: una de les millors bandes de la història de la música -de tota la seva història- i un show digne de les grans stars. AC/DC són la versió contemporània de les peces del que anomenem "música clàssica": un concert és l'expossició d'una obra subdividida aquesta peça en diferents moviments. Gairebé és indiferent quins temes toquin -hi ha himnes, emperò que no poden fallar: això és un concert d'AC/DC!- ni l'ordre, és com una òpera on hi ha un leitmotiv musical central sobre el que es fan petits aderezzos.

La veritat que tot i l'excessiu preu, foren dues hores de grandíssima música -tot i la no gaire bona sonorització-. Bona companyia i el millor Rock'n'Roll.

fou màgic veure 55000 ànimes entregades a AC/DC; there ain't no cure for Rock 'n' Roll!!!


set list:
Rock n Roll Train
Hell Ain't a Bad Place To be
Back In Black
Big JackDirty deeds done dirt cheap
Shot Down in Flames
Thunderstruck
Black Ice
The Jack
Hells Bells
Shoot to thrill
War Machine
Dog Eat Dog
Anything Goes
You Shook Me all night long
TNT
Whole lotta Rosie
Let There Be Rock

Encore:
Highway To Hell
For Those About To Rock

(info del set-list aconseguida d'aquest bloc)