dimecres, de juny 03, 2009

Forbiddden fireworks - Is the corre foc'd?


el 24 de març us comentava que Suzanne Wales de la revista Barcelona Metropolitan em faria una entrevista com a president de Coordinadora i amb motiu de la famosa directiva 2007/23/CE.

doncs d'aquella trobada i de la feina que ella havia fet prèviament per preparar tot el seu article ja ha sortit a la llum el seu fruit.

si voleu llegir l'article, aquí us deixo el link:

http://www.barcelona-metropolitan.com/articles/forbidden-fireworks/index.html

si el llegiu bé trobareu que en la part de les meves declaracions hi ha dues errates (podeu jugar a trobar-les). I n'hi ha alguna altra sentència al text que tampoc és del tot certa; coses que passen quan un xerra massa en una entrevista que no es pot gravar i es fa com s'havia fet tota la vida.

i passi el que passi, MAI NO PODRAN APAGAR LA NOSTRA FLAMA!!!

per cert; la foto (c) de Jordi Folch -ha sigut escanejada- també pot ésser un joc: què em sabeu dir d'ella?

2 comentaris:

R. Wegener ha dit...

Repartir la vida en queixar-se a La Vanguardia, trencar cromosomes i cremar piules no deixa de ser caldo de cultiu d'una biografia potencialment admirable. Té vostè un futur brillant i un admirador en la meva persona! (no és sarcasme, per una vegada)

Natxo ha dit...

al meu apreciat Sr. Wegener, moltes gràcies per les seves paraules. Sou molt generós.
Digeum que de les persones que he trobat al llarg de la meva vida he aprés que cal tractar de gaudir-la i tractar de fer allò que ens plau. He tingut la ingent fortuna de trobar persones meravelloses en el meu camí i serien elles les grans figures d'aquesta biografia que esmenteu.

moltes mercès per les vostres paraules; la vostra sinceritat m'omple de joia i orgull.

sempre és un honor que vós visiteu aquesta humil bitàcola.

espero que podeu veure tot el temps necessari per fer engrandir aquesta biografia.