dimarts, de juliol 01, 2008

antikaraoke al Sidecar

Ahir al vespre alguns presidents d'entitats de cultura tradicional de Barcelona ens trobàrem al local de Castellers de Barcelona per fer un soparet i xerrar una estona de l'estat de la cultura popular a la nostra ciutat.

La veritat és que fou una vesprada molt interesant i creiem que pot esdevenir molt fructífera. Ja veurem.

Després d'això me'n vai encaminar cap a la sala Sidecar -al final hi aniré molt més ara que mon germà ho ha deixat (ara treballa en un restarurant (aquí), per gaudir de l'espectacle dels AntiKaraoke amb "l'excusa" que era el 23è aniversari de la Reich:




com que no tinc fotos de la nit d'ahir, li he mangat aquesta del seu flog.

La veritat és que fou molt divertit; no oblidem la brutal actuació de Dani Simmons (I was made for loving you).

Després vàrem fer cap al Fellini; però la cua era ingent, així que acabàrem al Tequila (C/ Escudellers, 28)... lo qual significava tornar a la meva (pre) adolescència!!! jo havia set allà abans d'arribar a l'insti!!!

després alguns foren cap als Enfants i altres tornàrem cap a casona (cal anar acceptant l'edat que comencem a tenir... i que era dilluns!!!)

Aprofito per tornar a felicitar a la Reich; i sobretot per haver aconseguit ser una free-lance per un diari a NYC!!!

enjoy it!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ala Natxeteeee! Gracias, gracias, graciaaaas! jejeje
Fue un buen cumpleaños: buena compañía, buena fiesta, buenos regalitos... y buen final! Cómo echaré de menos estas farras, pero bueno, seguro que me esperan otras experiencias inolvidables. Ya os haré la crónica desde NYC!

Bsos!

Reich