dissabte, de febrer 04, 2012

Som-hi RCDE a per la segona volta!



 Arriba la segona volta del campionat i el RCDE ho fa amb il·lusió.



Es manté a la cinquena plaça de la taula classificatòria i el mercat d'hivern sembla que pot haver estat força profitós. A diferència de l'any passat, no s'ha produït cap baixa a lamentar, ans al contrari, ens han permès desfer-nos-en de dues elevades fitxes que no rendien per l'equip i han arribat tres reforços que poden fer millorar el rendiment del grup i amb una gestió econòmica encomiable per part del club. A més a més, cal tenir present que la infermeria començarà a buidar-se aviat (esperem trigar a omplir-la novament).

És ben cert que la decepció de la copa és encara palesa, però, el fet d'haver tret endavant el partit contra el Mallorca i haver tancat amb solvència el mercat d'hivern, tot i la no arribada d'un 9 pur, fa que la massa social comenci aquesta segona volta amb ganes de ratificar el bon moment a la lliga.

Pocs, molt pocs, crèiem a l'estiu que ens trobaríem així en aquest moment del campionat. Miracle? Potser quelcom difícilment explicable, però no hi crec en els miracles. Crec que és més producte d'una molt bona feina feta pel grup, d'uns resultats òptims que donen forces i ànims per afrontar els següents reptes i la fortuna que d'altri no aconsegueix el fruit desitjat. Significa això que hauríem de renunciar al somni de continuar on estem? Ans al contrari! Cal entre tots continuar creient en aquest projecte (la gestió que comença ara ens demostrarà si realment existeix), en aquest equip i en les nostres possibilitats.

Al igual que entre tots vàrem creure que era possible la salvació no fa pas tant, ara hauríem de creure que podem arribar a Europa, quelcom que ens mereixem. Així que somniem, però amb els peus fermats a terra; perquè els somnis que esdevenen realitat són aquells que es treballa per aconseguir-los. Ara és el moment de #tocaEuropa #objectiuEuropa. És arribat el moment de no defallir, de continuar creient en la força d'un sentiment i treballar tots plegats perquè aquest vaixell arribi a bon port.

Endavant pericos, som-hi RCDEspanyol!