dimarts, d’octubre 07, 2008

BCN Repúblicana viu sota la Guerra (in)Civil

El passat diumenge al matí, després d'haver dormit molt poc degut al concert la nit anterior -Extremoduro- i als nervis per allò, fèia camí cap a la Plaça del Teatre. Allà, la meva nena (Raquel) m'esperava per gaudir d'un dels regals d'aniversari que m'havia fet: una historuta de CultRuta per la nostra ciutat durant la guerra civil.






Les més de tres hores que dura la ruta foren molt interessants; descobrírem coses que desconeixíem, recordàrem d'altres que eren en racons amagats. La veritat és que és molt interessant i recomanable.




Després durant la vesprada teníem el Correfoc Unitari de Les Corts... què fou més o menys com sempre (merda de no poder cremar a Numànica!)... i el soparet de sempre (aqueta vegada no ens tocava desmontar....) Val a dir que les companyes i companys em fèreu tornar a sentir com el pallaso feliç que far divertir-vos... mercès... (resten algunes nits aquesta setmana per gaudir encara més...:http://festamajorlescorts.iespana.es/)




Però el millor fou que Raquel i jo celebràvem el nostre segon mes junts... han sigut uns dies meravellosos; plens de màgia i amor... i el millor de tot és que continuen i esperem que durant molts i molts més dies i setmanes i messos... tot han sigut moments únics i eterns des de que som junts; gràcies per tornar a il·luminar la meua vida... espero també fer-te brillar...