divendres, d’agost 22, 2008

ISAKO...22!!!


Ahir dia 21 el meu estimat "tete" feia 22 anyets i per primera vegada ho podíem celebrar junts!!! en els nostres 5 anys de relació d'amistat mai havíem coincidit per poder celebrar-ho. Aquest any, emperò, hem pogut passar un meravellós dia conjuntament amn Miguelito i Luisamen...

Amb la base rítmica de la banda -serem Mala Digestión, Niebla Negra, o qué?- cap a les 10 -una micona més tard perquè "mi hermano del metal" s'havia adormit- hem fet camí cap a Sant Feliu de Guíxols. Cal remarcar el fet que el viatge ha sigut molt entertingut gràcies a la companyia sonora dels "reis" GIGATRÓN (myspace aquí)

Una vegada arribats i saludatda la family (eren la mare, Sandra y Carlos "el cuñao" i l'àvia) fèrem cap a S'Agaró per fer el camí de ronda cap a cala conca.

Fou una passejada molt maca -és curteta- i d'on fijo que en Luisamen ha tret unes "peasofotix" brutals.
A la platja, la veritat és que molt maca i perfecte: fonda i amb aigua clara i freda (algú digué que massa: "tengo los pezones para pulir diamanantes!" -sí, sols Burricástor podia dir-ho...) descansàrem i gaudirem del moment.



De tornada fèrem la foto per recordar que ens manca encara una gira per Grècia... (i descobrir on es rodava Tres Estrelles) i Miguelito hagué d'aturar el cotxe perquè decidí que després de tot un matí escoltant comentaris sobre si en Natxo tenia "nòvia" potser era veritat... i a caseta ens rebé una macarronada brutal.

Acabats, i comprovats que els blanquets seguíem sense cremar-nos, camí cap al Núria a fer un cafè i un pacharán. Arribats a la platja tocava el moment pugem en un patí, i després d'una sortida accidentada demostràrem les nostres grans habilitats. Una visita a l'ermita de St. Elm.

I cap a casa. Allà després de berenar, una visita a l'hort del colega i tornar a casa per preparar el foc per el sopar... im-pezionante.

Una micona més de clareta del porró, cubata, cava rossat, "ferols" i cap a la platja. Una mica de futbol, xerrameca, birres i banyet per acabar la sessió. Uns cafès a casa perquè Miguel es despertés i amb Medina Azahara tornar...

GRANDÍSSIM DIA!!! SOU GENIALS!!!

totes les fotos aquí