dijous, de juliol 31, 2008

trying to fish + assaig de tabalers


el dimarts al vespre vai' fer cap a Cabrera de Mar a visitar els meus estimats Nyllu i Marta. L'excussa aquesta vegada era que així per la nit 'niríem a la platgeta a pescar.

I així ho fèrem. La veritat és que era la primera vegada que jo tractava de fer això -descomptant les vegades que amb la uni i a la feina he hagut de pescar plàncton, que és tota una altra història-. He de reconèixer que vai' tenir un gran mestre; tant és així que de la majoria de coses que em va explicar ja les estic oblidant... Penseu que clar vam quedar els dos amb els cubates de ron i clar... vàrem xerrar molt! Però fins i tot vai' fer el meu primer llençament de canya... La veritat és que vàrem dir de repetir quan ells tornin de visitar la Peque.

Resultats? Això:



Al matí següent, després de comprovar com anava el procés de pintura del pis, vai' aconseguir les fotos del casori del Jordi i la Montse -en breu crònica i fotos-.

Per la vesprada havia pensat 'nar cap al passeig marítim i/o la platja a llegir i/o escriure. Però, al final vai' decidir, gran pensada!, passar per l'assaig de tabalers...

En Pau demostrant quin era l'esperit... tot i que per esperit bo, el del vi:



Després acabaríem al bar fent unes birres, més; i amb una sèrie d'acudits més o menys enginyosos...

i fins i tot faríem alguna més al carrer on vàrem veure que l'Ori sap fins i tot girar en bici i possar-se dempeus!!!




i com a reflexió final:


" si ellos plantan oferta, qué es lo que están cultivando y esperan cosechar?:


2 comentaris:

espurnes ha dit...

així que ara soc secretari? no secretària?


m'ha agradat aquest post. :)

diablessamariken ha dit...

d'on és aquest cartell? qui són els artistes?? jajajajaja!

Jo també he vist l'Oriol sobre una bici, i no té desperdici!! aaaahhh que em matoooo!!! (a 2 km/h, evidentment...) quin tip de riure :)