dimarts, de juliol 15, 2008

aNYTa!!!


A la imatge, mangada a l'Astrid , a l'Anna Cuevas (viva la Comandante!!!) que se'n va tot l'estiu a fer de biòloga -encara que sembli impossible- a la Repúblicva Argentina!!!
Ara que fa nou anys (motheroftheprettylove!!! com passa el temps) que ens coneixem -des de el nostre inici de carrera-, que hem viscut la UAB, que ha acabat entrant a la colla per ésser tabalera, representant a Coordinadora i membre en cap de la com. Mercè -i que ningú oblidi que és la nostra millor carro!-; que ens hem vist a un munt de farres, etc, etc. sols et puc dir:
Gaudeix moltíssim!!! Ens veiem a la teva tornada al setembre (quin munt de coses ens hauràs d'explicar -escriu algun mail!-), i per descomptat a la Mercè'08!!!
altres comments del dia:
  • el diumenge vai' cometre l'errada de vore Volver, d'Almodóvar. Quina patranyada!!! Una altra infumabilitat seva en forma de peli... Basta ya!!! I per cert, per què tracten d'enganyar-nos dient-nos que la Pe és bona actriu... primer que faci d'actriu!!!
  • després del dessastre del Metalway (kabrones!!!) pensarem que només falten 122 dies per la nova descàrega en directe al Nou Salamandra dels grans EPICA





  • un altre dia comentarem la notícia de l'assassinat al barri... al final resultarà que és perillós... (millor no fer-ho en calent que a vegades un es panedeix del que diu...)
  • a vegades la política i les casualitats tenen coses curioses; avui es publiquen per primera vegada les famoses "balances fiscals" i al mateix temps l'advocat de l'estat presentarà recurs d'inconstitucionalitat contra la llei del parlament basc per la famosa "consulta d'Ibarretxe"... ai aquesta Espanya que vol ésser una, que somia ésser gran i que no sap ésser lliure...
  • esperem que aqueta vegada no ens trenquin el gaudi julià de la grande boucle; per ara pinta molt bé...
  • potser demà en parlarem dels "nous conceptes PACER i RUMIAR" (made in on the road to Metalway)

1 comentari:

Unknown ha dit...

natxitooou!!

abans que res una superabraçada i un feliç estiu! recordo ara la darrera nit que vem pasar per gracia amb unes quantes cerveses de més.... entre diables i altres colegues...

i l'anneta que sens envÀ! (de fet s'apropa una mica més cap a on estic jo, hehe)..

MOLTA SORT COMANDANTE!

petonassos a tort i a dret