divendres, d’octubre 23, 2009

SAW VI qualificada "X"?



aquest cap de setmana Disney ha decidit suspendre l'estrena de la pl·lícula Saw VI ja que el ministeri l'ha qualificada X.

notícia a La Vanguardia

mentre d'altres pel·lícules molt pitjors s'estrenen sense cap mena de problemes, la sisena entrega de la sèrie -les altres no eren igual o pitjors que aquesta?- no es podrà veure (no deien que baixaven les entrades venudes pel cinema?). Això sí, no tenim cap mena d'inconvenient a que la franja horària "protegida" (per qui i per a qui?) continui plena de merda audiovisual.

per cert, ´la sra. ministre no firma el guió d'una pel·lícula, segons sembla, bastant dolenta, on tota la trama es basa en mamades i 'nar a "pillar" coca? mot rebé...

una altra gran fita d'aquest país per la cultura...

4 comentaris:

Patricia ha dit...

Arggg! Com odio aquestes coses.

Que no ens protegeixin tant de les pelicules i que es preocupin més dels que roben milionades que a les notícies casi no es sent a parlar. Perquè serà?

Deu ser que són molt innocent, però això de la ministra no sé de que va.

SAlutacions!

Unknown ha dit...

Im-pressionant! Quan m'ho vas explicar em vaig quedar flipant.

Un gran exemple de com mes fan les coses en aquest país. Visca la hipocresia universal!

Magda ha dit...

Recordo quan es va estrenar "La Naranja mecáncica" aquí a Barcelona, els menors no podien entrar ni que anessin amb lels pares.

No ho trobo malament això dels menors però l'altre és una bestiesa, si una peli s'ha fet s'ha d'exposar, al que li agradi l'anirà a veure i a qui no agradi el gènera no.

No crec que hagi de tenir una especial influència en la gent en general, de fet si veus les notícies són pitjors.

Natxo ha dit...

Que hi hagi certes categories per advertir al respecte em sembla bé, però que cadascú decideixi.

Sóc estatalista , per herència del marxisme a nivell econòmic, però mai moral!!! Cada vegada anem a pitjor, la censura, que no es va lluitar contra això?!, torna amb més força, malauradament.

I sí, les notícies -i la majoria de programes- són molt pitjors...