dimecres, de setembre 30, 2009

Boeing Boeing


Ahir convidats per KLM-Air France, mitjançant la Sara, vàrem anar a veure Boeing Boeing al teatre Apolo.

La seva publilcitat diu:

Boeing Boeing, el vuelo más divertido de tu vida

Un arquitecto (Àlex Casanovas), tres azafatas (Beth, Cristina Solà y Marta Bayarri),
el amigo de siempre (Santi Ibáñez) y la sufridora y fiel criada (Mercè Comas)
se verán enredados en esta divertida comedia en la que no podrás parar de reír.

La veritat és que és un vodevil dels d'abans; i que si més no permet passar una estona entretinguda. Recomanable? Per què no? Però cal que aquest tipus d'obra t'agradi, si no et trobaràs amb una comedia "tonteta"; ara si simplement vols passar una estona agradable i (som)riure una micona pot ésser una bona opció.


Més info (extreta de Si es TV: (aquí -amb info addicional-)

Boeing Boeing, l'obra més aplaudida de l'autor francès Marc Camoletti, guanyadora de dos Tony Awards de Broadway el 2008, tornarà a Barcelona aquesta tardor després de la seva estrena al Teatre Coliseum a la temporada passada.
Ho farà amb una renovada posada en escena i en un nou espai, el Teatre Apolo del Paral•lel. El text d'aquesta comèdia d’embolics ha estat revisat per Paco Mir, a partir de l'adaptació de Joan Gallart i la traducció d'Alexander Herold. El nou repartiment, encapçalat per Àlex Casanovas, incorpora a Santi Ibañez, Mercè Comes, Marta Bayarri, Beth Rodergas i Cristina Solà.

L' estrena oficial serà el dimarts 29 de setembre. Des de la seva primera representació en els anys 60, Boeing Boeing s'ha consagrat com a referent en el món de la comèdia teatral. El text original de Camoletti ha estat origen de nombroses versions, també una de cinematogràfica el 1965, protagonitzada per Tony Curtis i Jerry Lewis.

L'última adaptació teatral del West End estrenada al 2007 s'ha convertit en un èxit sense precedents en la cartellera londinenca. The Daily Telegraph l'ha definit com: "la comèdia més divertida de Londres". Bernard, el seu protagonista, és un arquitecte d'èxit que està promès a la vegada amb tres hostesses de vol, Janet, Juliana i Judith, tot i que cap sap res de les altres dues. El seu paradís romàntic funciona a la perfecció: és qüestió de tenir un bon calendari de vols i comptar amb l'ajuda de la Berta, patidora però fidel criada, que actua com a controlador de trànsit aeri romàntic. Així arrenca Boeing Boeing, però l’inesperada visita del seu vell amic Robert, els canvis de vols, les turbulències climàtiques i els nous horaris portaran als nostres protagonistes a un delirant i divertit caos, ple d'inesperades coincidències.

3 comentaris:

Raquel ha dit...

Va ser un bon moment de relax per distreure's una mica.

muamua


I ens van robar un viatge a París! (cabrons...)

Magda ha dit...

El panorama actual teatral és una mica trist: o bé són obretes com aquestes, que cal que estiguin en cartallera per fer-nos riure una mica sense buscar més o bé són muntagges amb poc fons a partir d'obres de clàssics que mai han estat reprentats aquí...

Tot plegat molt lluny del que hauria de ser en una ciutat que es vol definir capital de la modernitat i la cultura, no hi ha una cartellera de fons amb clàssics catalans, espanyols i internacionals, només musicals mal cantats i pitjor ballats.

Celebro però que us ho passessiu bé.

Natxo ha dit...

doncs tens tota la raó del món, Magda. Hi ha èpoques escèniques molt decebedores...

amb l'obra vam passar bé l'estona perquè no esperàvem res; i perquè no havíem pagat per ella!!!

és molt trist de vegades mirar la nostra cartellera; però no sé si és sols un problema nostre.