dilluns, de setembre 21, 2009

això és notícia?

aquest matí mentre esmorzava escoltant la ràdio, com cada dia, he escoltat algun comentari al respecte d'una "notícia" que podríem qualificar de "curiosa".

he trobat una referència a la mateixa en llengua italiana, ja que és en la república de les vellines on ha succeit el fet: -després hi ha un resum en català-

Sesso orale agli invitati, festeggiata finisce in ospedale

E' successo nel comune di San Remo, protagonista della vicenda, una generosa ragazza che, per festeggiare i suoi diciotto anni, ha deciso di praticare sesso orale ad un gruppo di invitati...
Immaginate di essere invitati ad un party esclusivo, organizzato per festeggiare i diciotto anni di un’esuberante ragazza, party che si conclude poi con un regalo molto hot per gli ospiti: sesso orale, praticato dalla neo maggiorenne.
E se crediate sia soltanto una fantasia erotica maschile, vi sbagliate di grosso…
E’ successo proprio qui in Italia, nel comune di San Remo, protagonista della vicenda una diciottenne, contenta di esserlo diventata. Qualche bicchierino di troppo e l’euforia della festa, devono aver scatenato i suoi bollenti spiriti, se ad un certo punto ha deciso di ringraziare alcuni invitati con un regalo a sorpresa: sesso orale per un gruppo di fortunati ospiti..
Uno di questi, presente al party, ha raccontato: “Era assatanata, per giustificare la sua foga urlava: ho compiuto 18 anni e ora posso fare quello che voglio”. Quante sono state le candeline sulla torta, tanto i fortunati maschietti che, invece di farlo, il regalo lo hanno ricevuto.
Dopo diciotto rapporti orali continui, la ragazza però ha iniziato ad accusare un inevitabile malore, è stata infatti condotta all’ospedale per una lavanda gastrica.
La festa non sarà finita nel migliore dei modi, ma sicuramente quella dell’anno prossimo, prevediamo, sarà affollatissima!
Danila Mancini

El resum de la notícia vindria a ésser que una noia en la celebració dels seus 18 anys, després de prendre unes quantes copes, i sota el lema cridat de "ja sóc major d'edat i puc fer allò que em roti" es decidí a practicar felacions a divuit dels convidats. Ulteriorment hagué d'ésser ingresada a l'hospital per a practicar-li un rentat d'estómac. (N'he escoltat cert comentari del tipus: ah, la inexperiencia se paga, no todo lo que se chupa se traga.) Clar que qui afirma que el problema hagi sigut per les felacions i no per le copes prèvies? I si més no, cal fer d'això una notícia? Val a dir que en el programa on ho comentaven ho feien en una secció humorística; emperò, quantes notícies que no haurien de considerar-se com a tals escoltem, llegim o veiem? I parlo referint-me a (pressupossats) espais de notícies -no els programes de telescombreries que omples la graella televisiva-.

Podem reflexionar sobre le que hom pot considerar notícia i el que no.


La "notícia" m'ha fet recordar certa llegenda urbana, aquí us la deixo en la versió recopildada a Blogodisea. (si passeu per l'enllaç podreu riure amb algunes de les famoses llegendes urbanes)

En una clase de biología, ciencias naturales, medicina o lo que toque, están explicando la composición del semen. El profesor cuenta que el semen tiene un tipo de azucar llamado fructosa ( este dato es cierto). Entonces una chica pregunta que si tiene ese azúcar… ¿por qué el semen sabe amargo cuando se lo traga?. Se hace el silencio en la clase y todo el mundo mira a la chica que se va poniendo roja a medida que se da cuenta de lo ha confesado sin enterarse, hasta que sale de la clase muerta de vergüenza. Entonces, el profesor aguantándose la risa contesta, que el sabor amargo se debe a que cuando se corre en la boca, el semen suele terminar en la parte de la lengua que solo percibe los sabores amargos.

Hay otra versión que toma a la chica como candidata a una prueba de análisis de fluidos, en la que descubren en su saliva restos de semen.

I si més no, tot això ens recorda que encara hi ha molts tabús referents al sexe. Un exemple relacionat amb el mateix país -sí, recordem el de les "vellines" del primer ministre- seria aquest que ens deixa el corresponsal a Roma de RTVE (aquí). I ja posats, us deixo un link al respecte d'una cançó i les felacions (aquí)



(font de la imatge: http://www.extrujado.com/archivos/radiografia.jpg)

Clar que quan es considera que la mitjana d'una relació sexual, tot inclós, són vora els tretze minuts...

4 comentaris:

Raquel ha dit...

Em sembla vergonyós que això sigui un notición. Però tampoc no em sorprèn gaire veient el que hi ha últimament a la premsa.

13 minuts...mare meva! Quina manera més curta de gaudir...sort que només és una mitjana...jeje


Ah, la foto una mica bèstia no?

Natxo ha dit...

la foto l'he trobada de casualitat i he pensat que era un bon acompanyament... jejeje

sí, sort que és una mitjana... què trist!!! quanta pèrdua de gaudi.

es pèsim que les notícies avui en dia estiguin tant devaluades.

Patricia ha dit...

No em sembla que arribi a notícia ni que s'hagi de fer un espectacle de la mala educació sexual rebuda per part d'una adolescent. Sortiria a premsa si hagués estat un noi? I perquè dóna tant de morbo el sexe oral? Tothom que és una minimament intel.ligent el practica. O no?

Natxo ha dit...

Doncs aquí rau el problema, Olivia, que en aquesta notificació es fa palés l'estultícia, falsament moral, respecte el sexe.

I com tu dius, la gent mínimament intel·ligent i sensible practica el sexe oral com una part més de les seves relacions i de la seva part plaenta de la vida.

Ah, i, efectivament, si hagués sigut un noi, el talant de la "notícia" hagués sigut un altre totalment diferent.