divendres, d’agost 03, 2007

fent realitat un petit somni...

El dimecres 1 d'agost de 2007 naixí com qualsevol altre dia. Peró tindria quelcom de molt especial. Tot fou més o menys idèntic a qualsevol altre fins que al mig dia vai' fer cap a l'estació de trens de Bangor. Perquè marxàvem "una estona" fora.

Aquí veieu el maco eslògan amb el que esmorzem cada matí.





Així a l'estació de trens de Bangor em trobeu, a la cafeteria -que aquí, juntament amb els lavabos, son els únics llocs arrecerats que tenen, que ja em diràs...-. Aquí em veieu molt concentrat en la lectura -prenen un té amb llet- de The Independent. Aquí tenen quatre diaris bons: The Times, The Guardian, The Independent i The Daily Telegraph.


Així arribàrem fins a la bonica town -el fet de no tenir catedral impedeix que sigui city- de Shrewsbury, ja fora de Cymru.



I entre altres coses, famosa perquè veié nàixer un dels més grans: Charles Darwin

A Shrewsbury havia quedat amb la Iris. Ella està ara vivint i treballant allà. Així que mentre fèiem temps restàvem al maco i gran parc que hi ha al mig de la ciutat vella -especialment maco és el Dingle (imatge a sota)-. Com podeu veure ella s'ha hagut de donar al tabac de liar.


Cap allà les 19 hores caminàrem cap al Castell. Ens 'nàvem trobant amb la gent que també hi anava, amb cadires i bosses amb el sopar -i quins sopars!- preparats. Com podeu vore era ben ple!


Aquí tenim l'intent de foto per deixar constància que realment érem allà.



Peró, on era allà? Doncs aquí teniu el cartell a les afores del castell que ho anunciava:


Havíem aconseguit entrades per veure Romeo and Juliet per The Lord Chamberlain's Men
Això significa veure una obra tal i com es feien a la seva època -tots els papers interpretats per actors masculins- i a més a l'aire lliure.



La imatge superior correspon a l'acte 3r escena V. La inferior a l'acte 4t escena III.


Acte 5, escena III

Un intent d'aconseguir una imatge de tot l'elenc.


I aquest que veieu aquí sota és tot l'escenari: Brutal!



i una vegada acabada la nit i feta una birra per recuperar una mica l'escalfor al cos, vàrem fer camí de tornada cap a Bangor. Al tren, el millor que es podia fer era llegir -o intentar-ho-, aquesta vegada un The Times que em vai' trobar, i escoltar música.



Finalment, arribàrem...





La conclusió final de tota aquesta petita história és que per fi, he aconseguit veure una obra del gran Cigne de Stratford-upon-Avon -The Bard- en anglés i a terres britanes. Fou, a més, a l'aire lliure i per una companyia que tracta de fer-ho com llavors.
És veritat que encara se'm fa molt difícil seguir una obra de teatre en anglès, però per sort l'obra era prou coneguda i permetia gaudir totalment de l'experiència.
Val a dir que vai' tornar a sentir una immenses ganes de tractar de "jugar" a ésser director de teatre.

I no vull concloure sense enviar-li un petó a la Iris, una perfecte companyia per una vivència tant màgica.

P.S.: com m'envi
à Ramon via sms -merci, fou tan gran trobar aquest missatge!-:

Juliet says hey its romeo you nearly gimme a heart attack
Hes underneath the window shes singing hey la my boyfriends back
You shouldnt come around here singing up at people like that
Anyway what you gonna do about it ?

7 comentaris:

Unknown ha dit...

natxoooo!!!

feia mooolt que no llegia el teu blog! (i t'haig de dir que m'has donat feina)...gràcies per les cròniques i reflexions... fan que semblis molt més apropet.

Jo al final no he estat a noruega durant juliol, però he estat currant de piedròloga pel pirineu aragonès. Tot plegat, molt bé. Cansada i contenta. Però han estat molts dies de desconnexió internàutica i necessitaré un parell de dies per posar-me al dia de tots els vostres blogs...

petons dsd Barcelona!!

Natxo ha dit...

Hola preciosa!!!
jo vai' seguint tots els vostres blogs i flogs per sentir-vos també a la meua vora; el problema és que al final m'hauré de registrar als flogs per poder deixar-vos comentaris.

espero que hagis gaudit moltíssim de l'experiència de "piedróloga". i que sigui només el principi d'una llarga sèrie de vivències similars.

molt petons des d'aquesta illa!!!

diablessamariken ha dit...

Natxo... quina enveja... jooooooo!!!! per què no fan aquestes coses aquí a casa nostra? o, per què les fan allà i jo no hi sóc?? mecatxis!

Astrid, dents llargues i cofundadora d'Intermitents (encara per aflorar)

diablessamariken ha dit...

per cert! ella s'ha passat al tabac de liar, i tu? què n'és de l'empresa de deixar de fumar??

Ptons

Natxo ha dit...

perquè no es pot "estar en misa y repicando"!
i aquest tipus d'obres, yo que crec que més o menys encara es podrien trobar a terres catalanes...
fumar? porto un mes sense tastar la nicotina exògena.
per cert, co-fundadora; ja cal que comencem a posar-nos les piles, això no pot continuar així: Intermitents ha de començar a actuar ja! -bé, podem esperar a que torni-.

Anònim ha dit...

Natxo! Soy la Reich. Qué sorpresa encontrarte x aquí. Me hizo ilusión ver tu comentario... Tienes razón, quedan muchos más trenes por pasar. Además, de todo se aprende...
Veo que te va genial por esas tierras!

Un beso!

Natxo ha dit...

merci por hacer una visita a este pequeño espacio virtual de mis mismo. por aquí va bastante bien. sobre los trenes; insistiré en que lo importante no es Ítaca, es el viaje hasta ella...