diumenge, de gener 03, 2010

l'any de la temporada final

perquè tota història, ens agradi o no, acaba tenint un final.

des del 2 de febrer de 2010 la sisena i final temporada de LOST ("Perdidos") s'acabarà de demostrar perquè és la millor sèrie de la història



pàgina oficial aquí

lostpedia aquí

6 comentaris:

Raquel ha dit...

la millor sèrie de la història? buf...

xD

saps que t'estimo molt? :P

Anònim ha dit...

Saps que jo mai he vist un capítol?

Per què trobes què és tan bona? Ho és de principi a fi?

Magda ha dit...

Bé, l'anònim soc jo! S'ha esborrat el nom.)

Jobove - Reus ha dit...

es tot un honor que em tinguis a la teva llista de blogs, faig el mateix amb el teu blog a la meva llista

una abraçada des de Reus

Natxo ha dit...

Quan un esdevé fan de quelcom li resulta difícil poder ésser objectiu.

Per a mi, Perdidos és, si més no una de les millors sèries de la història. Per què? Perquè la història, aparentment senzilla, és original gràcies a la seva manera de mostrar-la. Per com des del principi juga entre la ciència i la fantasia (es pot trobar, per exemple l'efecte Casmir).

Tant el contingut com el continent resulten meravellosos. Els personatges ben construits i cada instant més. La història, que hi ha qui diu que els guionistes han perdut el nord, t'atrapa des del principi i el fet que cada vegada sigui més enrevessat fa que estiguis totalment enganxat.

Dels guionistes també podem dir que ens han regalat el joc que sempre es podren trobar "cosetes" amagades i que els seguidors de la sèrie, els més freaks, han anat cercant.

Sempre a la mateixa qualitat? Això va a gustos. Hi ha qui creu que en alguns moments ha disminuit i que en d'altres se'ls ha escapat de mare, a mi sempre m'ha mantingut enganxat i encantadíssim.

Potser ara, quan tanta gent la vanagloria, i han sigut origen de moltes coses, enganxan-se de nou és més complicat: les expectaives són altes. Quan al principi sorgí fou una clatellada de qualitat desfermada.

Què puc dir de Perdidos? Que m'encanta... la trobo genial!

:)

Natxo ha dit...

Per cert, l'honor serà meu d'ésser un dels links del teu molt seguit blog.