dilluns, de gener 04, 2010

Restem a l'espera

Restem a l'espera

Restem a l'espera. I sabem que tot i la injustícia d'aquesta espera, encara ens falten dies per poder conèixer el resultat. I el que també sabem és que sigui quin sigui el resultat, el dany ja fet és irreparable.

Totes i tots vàrem forjar a les nostres consciències que el quatre de gener de dos mil deu podia esdevenir una data històrica en la nostra cultura, un punt de no retorn que voldríem no haver de travessar. Aquesta frontera és davant nostre; emperò, els responsables del judici, sumaríssim, encara no tenen clar les condicions de la pena, tot i que sí la sentència. Sabem que en els propers sis mesos el final de la travessa del desert finalitzarà. Alguns auguris, respecte a les nostres esperances representades en les esmenes, semblen ésser raigs de llum. Nogensmenys no podem obviar que en aquesta guerra, a la que ens hem vist avesats, hem perdut molt i tenim víctimes.

Avui no és un dia falaguer, sinó un dia per restar a l'espera, pendents de tots els moviments possibles. Sabent que el camí encara és llarg i que haurem de reconstruir molts senderis cal que ens mantinguem units en el nostre amor a la nostra cultura, a la tradició popular catalana del món del foc.

Continuarem cremant peti qui peti. El nostre foc no s'apagarà mai.

Natxo Barrau Salguero
President de Coordinadora de Colles de Diables i Bestiari de Foc de Barcelona

2 comentaris:

Raquel ha dit...

Seguirem a l'espera...

Anònim ha dit...

Ànims i paciència!!

Patrícia