dimarts, de gener 12, 2010

science vs faith


Ara que el nou blog de Ciència sembla que comença a caminar aprofito per penjar aquí una imatge per reflexionar al respecte d'una eterna (?) disjuntiva:

Imatge extreta d'aquí

Esteu d'acord?


5 comentaris:

Raquel ha dit...

Tot el que puc dir és:

M'encanta la ciència.

Anònim ha dit...

Doncs no puc veure molt bé el croquis, de fet em posen nerviosa els croquis :) em recorden tonteries de cursos de marqueting i altres bestieses... :)

Penso que les persones i les societats han de ser prou madures (que no ho són) per admetre canvis, debats, proves, refutacions, interrogacions... i tot això es pot fer des de la ciència i des de la fe tenint sempre present el respecte a l'altre.

Estic mirant d'organitzar amb el Club de Lectures de Ciència de la bib Miquel Llongueras una sortida al Museu Geològic del Seminari de Barcelona http://www.bcn.es/medciencies/mgsb/index.html
on entre altres coses hi ha les restes d'un mamut trobades al Baix Llobregat. Si ho fem us aviso per si voleu venir.

Magda ha dit...

Arrrgggg, l'anònim soc jo.

:)

Magda

Raquel ha dit...

Hola Magda,

Si vas a l'enllaç podràs veure la imatge amb condicions. A mi em va passar el mateix, jeje.

Si es fa, avisa sisplau! Pot ser molt interessant i també ja va sent hora que ens veiem les cares!
:)

Natxo ha dit...

Respecte el tema dels croquis jo les associo a les noves tendències pedagògiques i a una amiga que sempre deia "fem un croquis", irònicament.

La veritat és que amb respecte mutu podrien conviure ciència i religió; però sempre he cregut que quan la fe s'instrumentalitza amb una organització té tendència a sols jerarquitzar-se i oblidar el seu "motif de vivre". Sigui com sigui, com digué Buñuel "Gracias a Dios soy ateo"; així que ja sols em queda la Ciència per creure...

Opino el mateix que la Raquel respecte la visita.