divendres, de novembre 28, 2008

fou emocionant



ahir vàrem celebrar l'acte CONTACONTES CONTRA LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES al Casal de Les Corts.

fou un veritable èxit. La sala acabà plena; diverses persones -algunes que no pensaven que ho farien- pujaren a l'escenari per participar activament de l'acte. A totes vosaltres i a tothom que hi vingué, GRÀCIES per ser-hi. (Especialment, vull agraïr l'Astrid per deixar-me ser-hi amb ella en la coordinació de tot això).

fou una molt maca forma de fer palès la nostra visió de les coses. Sonaren cançons; es llegiren poemes, textos -alguns d'inèdits-i cartes; s'interpretaren contes (gràcies Janina per acabar explicant la formosa versió d'Eva i Adam); i es realitzà una performance final.

personalment vull destacar la possibilitat d'haver participat, d'haver deixat palès que com a home sols es pot estar en contra d'aquest terrorisme`.

em vai' emocionar especialment al sentir-me una nena petita llegint el text de la Raquel -gràcies per deixar-me ésser qui el llegís-.

continuarem lluitant mentre sigui necessari.

què bonic fou tot: començar amb el conte recollit per Rodari, Una tira de cuero perezosa; que la última cançó fos Ella de Bebe; que l'Anna fes l'esforç de venir a cantar les seves cançons i a fer els cors a l'Astrid a La Caterina -sonà genial!- [per cert, Anna, se m'oblidà felicitar-te pel recent premi Butaca!!!; I'm so sorry]; l'Ori, com sempre, demostrant que l'escenari és el seu medi, i ajudant a que tot pogués sonar bé; la Irene llegint-nos la "definició de dona" perquè meditéssim; que la Marta i l'Astrid Plantada llegissin dos poemes de l'àvia de l'Anna; que la Raquel llegís dos meravellosos poemes (llegir aquí); que les i els companyts del grup Empenta fessin la performance final; la Janina que ens donà unes lliçons de com explciar contes; qui pujà sense que fos previst a llegir un conte... (i que pogués ésser partícep)

i que hi hagués tanta gent...

gràcies a totes i tots els que vinguéreu.