dilluns, de novembre 03, 2008

dinar de tots sants




aquest passat dia 1 de novembre ens vàrem reunir tot una bona colla de bons amics, érem 12, per dinar a Cabrera de Mar, a can Marta i Nyllu: Núria i Óscar, Muntsa i Gorka, Marta i Roger, Lluna i Ferran, Raquel i un servidor. per fer el cafè s'apuntaren la Laia i la Montse.

la veritat és que fou un dia força interessant. és maco, i molt, això de poder passar una bona vetllada acompanyat dels teus (a més, així els que no "recodàveu" Raquel ja no podríeu dir que no sabeu qui és...)

potser ens fem grans i ja quedem per dinar i veiem fotos de quan érem joves o de les bodes passades -potser perquè s'ho repensin els propers?-; però els macos moments viscuts continuen en expansió, i això és l'important.

és un plaer continuar gaudint de la vida en la vostra companyia.

per vore les fotos: aquí

per cert, després de la tornada cap a BCN amb Raquel, i sopar una micona, vai passar a buscar a Isako a la Formiga i cap al Hijos de Caín -quantes nits li queden?- per retrobar-nos amb Muntsa i Gorka. Xerrar i fer birres, també amb Miguelito; i fer la nit en converses fins les 7 del matí...

gràcies per existir!!!

2 comentaris:

Raquel ha dit...

No hi ha res com això: gaudir d'aquests moments amb els teus. Aquestes estones i ells són el que fa gran la vida.

Un petonàs carinyo, m'alegro de formar part de la teva.

T'estimo.

Atiras ha dit...

Hola nene! com va?
molt contenta de saber de tu i veure que tot be....jo per aqui, celebrant Halloween instead of Tots Sants, que, comparant les fotos, consisteix en menys menjar i roba i mes alcohol. i avui celebrant l'Obamitzacio, que aqui fan festes everywhere....