dimarts, de setembre 30, 2008

trobades i retrobaments

El passat dissabte vàrem trobar-nos tot una colla d'amics -amb tota la profunditat que això significa- al que jo anomeno amb carinyo La Gàbia; és a dir, ca la Muntsa i en Gorka.

L'excusa era recompil·lar fotografies de la seva boda, i simplement, reunir-nos.

Allà passàrem la tarda -alguns tot i això arribàvem penjats del telèfon-; primer dinant i després fent una d'aquelles meravelloses sobretaules en les que es parla de tot en bona, la perfecta, companyia.A més em permeté la meravellosa panxeta de la Krol.


Després deien que hi havia un derbi futbolísitc (ja no farem més comentaris).

La idea era trobar-nos uns quants amics i amigues al New York , per iniciar el meu pas des dels 22 anys fins els actuals 28 i mig -tot i que tothom sap que encara no he fet els 20...-. Per què? Doncs perquè la vida ha decidit que fos així... Allò fou una primera pressa de contacte amb les festivitats. Arribarà, espero que en breu, un sopar i després un cap de setmana d'acampada o quelcom similar...A posteriori, en companyia del millor regal, vàrem passejar; i la Raquel -la meva nena (no confondre amb LaMevaNena)- em feu entrega d'un present meravellós... Sí, tu m'has obert la porta als somnis i els fas realitat...


Aquest diumenge al matí continuarem els dos amb una historio-ruta per la BCN republicana...


Gràcies als que volíeu passar la vetllada amb un servidor; aquells que no poguéreu, no us preocupeu, n'hi haurà més nits...


per com és ara la meua vida et dedico aquesta cançó:


2 comentaris:

diablessamariken ha dit...

com molen aquests retrobaments! feia massa temps que no ens reuníem tots d'aquesta manera!! No pot tornar a repetir-se, és massa saludable per fer-ho només de tant en tant :)

Ptons

espurnes ha dit...

:)