diumenge, de setembre 28, 2008

MANOS ARRIBA ESTO ES UN ATRACO!!!


Ja ens digué Marx que la història de la humanitat era la història de la lluita de classes; el que en el fons significa que el proletariat lluitem contra la burgesia aristocràtica o que continuem desitjant que David pugui tornar a vèncer Goliat... però hem d'ésser conscients que "la alegria dura poco en casa del pobre".

És per això que el que ha d'ésser l'últim derbi al nostre exili a l'Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys tornà a ésser el guió de sempre on el poderòs -l'amic des de sempre dels diners, un dels pilars del nacionalculeranisme que tant de mal ha fet, fa i farà al nostre país- ha de guanyar com sigui -i això es fa així- sempre.

Qualsevulla persona que entengui de futbol pot deduir que per molt dolent que se sigui, per molta mala sort que es tingui mai, repeteixo MAI, es pot realitzar un arbitratge tan absolutament partidari sense voluntarietat manifesta... [ara faltaria saber on serà el nou xalet de la cosa anomenada Medina Cantalejo -això NO és una persona- per si algú vol fer-la saltar pels aires com feien Meibion Glyndwr amb els invasors]. Ho aconseguí, tingué el final apoteòsic que desitjava després de l'expulsió de Nené -rigurosa? no, pas... clarament cercada, com la no-expulsió de Busquets...- inventant-se un penal (sols ell, ni tan sol l'assistent del "trencilla" el veié) perquè els del cantó suís aconseguissin els tres punts (una vegada fet, per què dissimular i fer una sacada de centre?). Per aquells que parlareu de la falta en el gol perico, adoneu-vos que el mateix que fa Luís García li fa Puyol -el que després anima a la seva ¿afició?-... [però clar d'una gent que encara no ha vist la falta que féu Montero prèvia al tap de Vrankovic què es pot esperar si no és miopia...?]

Respecte als éssers amb capacitat intelectual negativa una vegada feta el seu valor absolut que es dedicaren a llençar bengales encesses (quants anys seguits porten fent-ho?); remarcar que l'errada és nostre per vendre'ls entrades, però que com a grup els reconeix els mossos d'esquadra [més fer la feina que us toca i menys mirar amb cara de xuleria i superioritat a les persones del Lateral] i òbviament la directiva del familiar polític de la direcció de la fundació franco (els governs de qui sí van donar molts privilegis a l'hora de requalificar terrenys...) dóna informació... Però és encara més vergonyós veure tot l'equip celebrant amb aqueixa escòria el gol. La imatge recorda perfectament als dirigents nacionalsocialistes felicitant les seves juventuts... -i pel que sembla, tot l'equip, excepte Puyol els aplaudí retornà l'ovació una vegada acabat el partit i dutxats- (I per cert senyor Guardiola, en deu minuts foren incapaços d'adonar-se que el joc era parat per les bengales que llençaven els seus aficionats?).

La conseqüència de tot això serà el tancament del nostre camp degut a la invasió del terreny de joc -bé, intent d'invasió de la pista d'atletisme, per part dels afionats pericos del sector de Lateral. S'anomena indignació al veure com t'estan atacant a casa teva i els mossos de saura s'ho miren... (ui sí, 5 detinguts!). Per què no es presenta una denúncia formal, en totes les judicatures, contra aquests "aixos" i contra l'entitat?.

Si algú vol recordar que això hauria d'haver sigut una crònica sobre un partit de futbol que pensi per què no ho ha pogut ésser...

Una vegada més, i vist el que succeí ahir, per història, per colors, i pel bé de la nostra terra i pàtria:

BARCELONA NOMÉS BLANC-I-BLAVA


2 comentaris:

Anastácio Soberbo ha dit...

Hola, me encanta el blog.
Lo siento no escribir más, pero mi español es malo escrito.
Un abrazo de Portugal

Anònim ha dit...

Maco! Jo vai ser-hi al camp i de fet va ser el primer "derbi" al que hi anava la meva xicota per veure'l en viu i en directe i, tot i que no hauria de ser així, a mi se'm queia i encara se'm cau la cara de vergonya per culpa de quatre energumens, i dic quatre perquè ni tots ells junts sumen una quarta, que van voler agafar més protagonisme que el citat Sr. Medina Cantalejo, senyor per mostrar que som més respectuosos i coherents que ell, com ha quedat prou clar.

Tenia uns nens al costat que abans dels fets estaven passant-ho bé i un cop va esclatar la trifulca la seva mirada era de por, no sabien ni entenien res del que passava, de fet, si un adult és totalment incapaç de comprendre-ho, com ho farà un nen?

Invasió de camp? Bé... ho trobo molt discutible, cert és que hi ha certs individus del col·lectiu periquito que si que van assaltar la pista d'atletisme amb intencions poc diplomàtiques, però d'altres, els que estaven rebent el bombardeig de bengales tal com si les tropes franquistes bombardegessin altre cop una Barcelona republicana, varen tractar de refugiar-se lluny d'ells saltant al camp ja que era més proper arribar allà fent saltar una reixa que no pas anar a guarir-se al túnel de la graderia.

Ens tancaran el camp? Obviament.
Som culpables? Obviament.
Els únics? Ho dubto. Té culpa el R.C.D. Espanyol per vendre les entrades a aquests "éssers", en té culpa el F.C. Barcelona per, tot i negar-ho, permetre que aquest tipus de personatges es presentin sota l'escut i els colors del club blau-grana; en té culpa l'Il·lustre Sr. Saura per no ser més raonable que els seus responsables de seguretat dels Mossos d'Esquadra en aquell moment per no ordenar actuació inmediata.

Desallotjar-los? Hagués sigut contraproduent, de ben segur, però impunitat? En quin país vivim? (vaja pregunta més estúpida també...). No dic que calgués passar per sobre d'ells a base de càrregues policials (com van fer amb la gent situada al costat del palc presidencial per un parell de persones que es van dirigir al Sr. Laporta inculpant-lo de tot i a les quals ell va respondre amb tot impunitat i amb unes formes excel·lents donada la seva posició (com sempre el Sr. Laporta fent ús del seu bon talant).

Com que allà en son molts i de ben segur que s'hi tornen, anem a fer la nostra amb gent gran i nens petits, gent indefensa i que serà del tot incapaç de defensar-se en front de la nostra comesa.

Per favor... siguem coherents...

A nivell esportiu tots dos equips van jugar, van lluitar i no va haver cap picabaralla entre ells més que els dos teatres habituals i contactes il·lícits del partit, però això ho va trencar sense cap contemplació el Sr. Thierry Henry, que ha estat ploriquejant a tort i dret que aquest col·lectiu que s'abandera sota el nom de Boixos Nois l'insultava i l'amenaçava i ara que aconsegueix un gol amb grans dosi de "classe" va a celebrar-ho amb ells? Per què ho fa? Per por? Per demostrar algo? O simplement actua amb la filosofia de: si no pots amb l'enemic, uneix-te a ell? Vergonyosa actuació la de l'equip blaugrana recolzant a aquest col·lectiu i començant per en "tití". Només recolzo a en Carles Puyol que va ser més conscient que la resta dels seus companys i ni tan sols va dirigir un sol comentari cap a ells. No es mereixen ni això.

I una petita puntualització abans de finalitzar: tothom qui digui (i això va per a tot els jugadors i entrenadors blaugranes que neguen haver-se'n adonat i per al gran col·lectiu de TV3, sempre mostrant total imparcialitat a nivell esportiu i sobretot entre els dos equips catalans més potents a nivell futbolístic) que no se'n va adonar del llançament de les bengales que s'ho faci mirar, i si no, que llegeixi premsa sensacionalista com l'Sport o miri programes de ciència ficció com el Gol a Gol que fins i tot allà, ho podrà veure entre totes les histories que s'hi expliquen.

Sincerament, vaig anar a gaudir d'un partit de futbol i vaig marxar amb una sensació d'indignació, incomprensió i decepció més grans del món.

D'això se'n diu embrutar l'esport, i tal com està ara mateix aquest món, també la societat, per si ja no és prou bruta a causa del bon tarannà dels nostres polítics.

Suposo que no val a dir res més ja que, de fet, la força i la veu del poble fa molts anys que va passar a ser un conte de fades, perquè enganyar-nos.

Una abraçada company!