dimecres, de juny 21, 2006

LES COSES MAQUES DE LA VIDA

Aquesta vida és meravellosa gràcies a les persones que ens estimen, aprecien i ens mostren la seva ànima. Són aquests moments els que ens fan gaudir de la nostra existència; i per això vull deixar constància de les últimes coses maques que m'han succeït.

El dia 10 de juny, mentre la meva estimada colla realitzava el correfoc del XIIè aniversari (que en realitat era el 20/V; sí, som així d'especials); "els meus nens" DEJAVU (sí, ho sé, la grafia correcta seria déjà-vu) realitzaven el seu primer "bolo".
Fou "im-prezionante"; varen tocar millor del que mai haguéssim somiat. Hi havia poc públic -el Festruc no dóna per gaire- però la cinquantena de gent que pul·lulava va gaudir saltant i "liant-la" mentre ens deixaven caure clàssics del metal.
Llàstima que acabí "barallant-me" perquè l'organització tenia problemes de temps i volien tallar abans de temps (sembla que al final sí vai' fer de "manager").

Per altra banda, el passat 17/V vàrem celebrar el comiat de solteria del Nyllu i la Marta -som-hi cap a la tercera boda de l'any!-

Tothom sap que quan et comuniquen que qualcú es casa el millor que es pot fer és donar el més sentit condol... tot i que et sentis "feliç".

Tot i això; i com no podia ésser d'una altra manera, fou una gran festa. (quan tingui fotos, ja us penjaré alguna). I la gran serà el cap de setmana del 1 de juliol...!!!

Per cert, Núria, recorda que tenim una conversa pendent -que xerrar al Clap no és fàcil-

I no oblidem que StJoan truca la nostra porta... la nit de la revetlla TORNEM A BARCELONETA!!! i la pròpia diada del 24 CREMEM A VILASSAR!!! i si encara us queden forces, el 25 hi ha concerts gratuits a Girona!!!

I per cert, parlant de Girona, ¿sabeu que és una preciosa ciutat que caldria visitar? Una recomanació: visiteu les muralles de nit i perdeu-vos per dins...

cançó del dia: Sandstorm (de Darude) -escoltar amb el volum a tota potència

lectura recomanada: Alícia al país de les marevelles + A través de l'espill

reflexió del dia: quins són els sentits de l'ànima?

1 comentari:

espurnes ha dit...

has dit moltes coses, i les ultimes molt profundes.

deixo constància de la meva lectura.

Natxo campió! de que? de tot. jeje ;)