dimecres, de juny 28, 2006

Oh, quin jou més gran...!!! Ha passat StJoan... i tot el que hem gaudit!!!

La Nit del Foc a Barceloneta, on Diables de les Corts tornà a fer el cim -què "gran" ets LoPetitRoger!!!- i fou l'última carrutxa a la font -qui podria ésser? LaGranJefa Núria-. I tornàrem a la platja, que sempre hi manquen profesionals per liar-la.

I acabar amb el mític banyet a la platja de matinada... (per qui vulgui vore la foto, com encara no la tinc que visiti http://www.fotolog.com/_puppetz on la trobarà).

L'endemà... Vilassar! Gran correfoc amb moltíssima piro -estil stjoan: molt de sofre- fent que en alguns carrers marxés la visibilitat.

Diumenge? aniversari de la Peke... com és de maco vore-la emocionar-se...

i alguna escapadeta més...

El dilluns vai' començar el Norskkurs -és a dir, el curs de noruec-. Un idioma "fàcil"? NO!!! Però si això em servís per poder marxar algun dia cap allà...

I per si algú en el món no ho sap la matinada del dimarts l'Astrid migrà direcció París...

el Musée de l'Orangerie ens espera!!! per fi!!!

I com avançament de la setmana: 1/VII/2006 Marta i Nyllu es casen!!! Oe, oe oe oe!!! I SERÉ TESTIMONI DEL NUVI!!!

reflexió del dia: al final, los nazis han ganado: incluso los negros se tiñen el pelo de rubio. Luchamos por parecernos a la feliz Hitlerjugend, con unas tabletas de chocolate Galak por abdomen. Los antisemitas han conseguido lo que querían: Woody Allen hace reír a las chicas, pero, de todas maneras, ellas prefieren acostarse con un inútil y extraordin-Ario Rocco Siffredi. (Frédéric Beigbeder -trad.Sergi Pàmies-).
què hi penseu?

cançó del dia: Cartografíes (Manta Ray)

literatura del dia:
Que ningú prevegi els teus passos
i que tot en el món t'ignori,
que no et faltin paraules,
ni abric de petons, ni alè d'alens,
i sobretot que no et manqui

on.

Roser Amills Bibiloni