dimecres, de juny 21, 2006

Això no és un país; és pitjor que una República Bananera

Després d'una temporadeta visitant l'espai real tornem al virtual; però, les notícies "d'importància" -millor que tothom rigui- no són gaire maques:
No sols amb un 36% de la població del País ha sigut aprovat -de forma totalment legítima- un Estatut -millor que l'aplicació del actual; però retallat sobre la proposta original-; ara resulta que el segon més tonto dels socialistes catalans -tranquil batlle sempre seràs el primer- podria ésser President!
Amb aquest i "el nen de bona casa" fent un pacte "sociovergent" la Generalitat seria com una peli no ja de política ficció sinó gore... convertiria això el país en un "snuff-movie"?

I com que les coses no poden funcionar ara resulta que fins i tot l'examen de Català de la Selectivitat -per què ara és PAU si abans era PAAU?- és fàcil! Però no penseu que perquè ha millorat el nivell, la raó és que és dolent traumatitzar el jovent. Penseu que fins i tot la figura de la Carbonera de la cavalcada de reis a BCN no pot fer por, perquè els nens ploren... 'neu a cagar, les criatures necessiten passar por en algun moment, cony!!!

sort que sempre ens quedarà el Mundial...

1 comentari:

espurnes ha dit...

recoi!

crec que hauria de llegir això 3 vegades per entendre tots els matisos.

Personalment vaig dir NO a l'estatut. Ens mereixem més com diu el carot. A partir d'ara les comunitats autonomes aconseguiràn beneficis, millores estatutàries i demés que nosaltres no podrem aconseguir per haver aprovat aquest estatut. Sigui com sigui ja ho veurem. Si més no, és un xic millor que l'anterior. La cosa ja està feta, així que ara a treure'n el màxim suc possible.