dimarts, de juny 06, 2006

6/VI/06

¿Per què és tan feixugament inacabable la cerca de segons quins tipus de feina? ¿Per què la Biologia està tant poc "respectada" en la majoria d'àmbits d'aquest país? ¿Per què gran part de la nostra feina ens ha sigut manllevada per altres "professionals"?

Pensarem en aspectes millors de la vida. ¿Per què és tan meravellosa la nit? És una sensació molt plaenta poder gaudir d'una passejada al mig de la nit, fins i tot entre els carrers d'una gran ciutat. ¿Recordeu allò de els pecats són comesos en la foscor? A la nit, envoltat només de la nostra pròpia existència -la nostra ànima, allà on habiten les persones estimades que ens fan plaent l'art de viure- és el millor lloc per trobar-se (s'accepten les diferents acepcions del mot). És en aquesta, només física, solitud on un pot trobar la inspiració per somriure i recordar tot pot ésser meravellós. És important el matís del "recordar"; els grans moments de la vida sempre -o gairebé- són compartits; l'èxtasi fa que el gaudim, el record ens fa tornar a continuar la cerca de l'etern instant...

A nivell menys eteri; vull aprofitar per felicitar la gent del Diván pel concert, amics continue així, fou una gran estona.
També recordar a tothom que el dia 10 és ple d'actes:
  • Concurs de Percussió de Malignes
  • Debut de Dejavu al Festruc
  • CORREFOC D'ANIVERSARI DE DIABLES DE LES CORTS

Els estels són molt lluny en el temps i l'espai, però tot i així semblen fer-nos companyia en les nits de la nostra existència... per sort, les millors persones són al nostre costat -físicament i psicològicament- per fer-nos gaudir sempre... gràcies.

Cançó del dia: El Mejor Olor (de El Niño Gusano)

Poema: T'esperaré (de Teresa Colom)

Reflexió del dia: ¿tenia raó Anaïs Nin quan afirmava: "pel que he observat, diria que la dona, al contrari que l'home, no ha arribat a separar l'amor de la sensualitat."?