diumenge, de març 18, 2012

Grand Slam 2012


Ahir, festivitat de Sant Patrici (deixeble del nostre patró Sant David), Cymru, el País de Gal·les, vàrem tornar a guanyar el Grand Slam del Six Nations: hem guanyat tots els partits del torneig europeu més important de rugbi.

És una joia ingent saber que Y Ddraig Goch (El Drac Vermell), la nostra senyera pàtria, tornarà a onejar durant un any més per damunt del vell continent.

És aquesta una petita revenja vers aquell cop de càstig a l'últim moment de les semifinals del mundial a Nova Zelanda que per poques polzades no entrà privant-nos del somni d'arribar a la final. Sigui com vulgui, els fills d'Owain Glyndwr tornem a celebrar una nova victòria en l'esport del rugbi.

A més a més, per fer la jornada més rodona, vaig poder tornar a retrobar-me amb algunes de les persones amb les que vaig descobrir la gran nació que és el País de Gal·les, la mateixa nit que el gran amulet, el drac dorment que algun dia despertarà per guiar-nos per un millor futur, com a penjoll tornava al meu coll.1 comentari:

Anònim ha dit...

Tot ben rodonet.

:)

Raquel