dilluns, de març 05, 2012

El pique de los árbitros


Sembla ésser que ara s'ha posat el crit al cel per les declaracions del Sr. Sánchez Arminio de voler acusar en Piqué per les seves paraules.

Vaja! Altres es trenquen les vestidures quan en Mourinho parla de competició adulterada però quan ho fan d'altres no és el mateix. D'acord, el crim pot tenir diferents mesures, però, en el fons, la diferència entre un assassí i un assassí en sèrie és la quantitat, no la qualitat del delicte.

A més a més, envanit tros de quòniam monument a l'estultícia, què hi feies tu parlant amb els àrbitres al descans? Penseu que les butlles són eternes, però hauríeu de recordar que el vent de vegades canvia de direcció.

En el fons, sentir RM o FCB malparlant de l'estament arbitral és com sentir els directius de les grans corporacions bancàries queixant-se que el BCE els ha donat pocs calés...

P.S.: el títol del post, #elpiquedelosárbitros, és creació de Hoy por Hoy.

4 comentaris:

Una culé mooolt culé ;) ha dit...

Em pensava que avui opinaries del desastre d'ahir, però veig que t'interessa més el FCB i el RM. No serà que en el fons ets d'un dels dos equips? ;)

Natxo ha dit...

El comentari respecte el RCDE apareixerà aquesta setmana, però no parlaré del partit d'ahir al Bernabéu, sinó dels últims quatre partits i dels futurs.

I tranquils, no cal que patiu per la meva salut futbolísitca, no pateixo ni de culeranisme ni de merenguisme.

Anònim ha dit...

Jajajajaja,

Ayyyyy Naxete, si en altres aspectes coincidim plenament trobo que aqui divergim enormement.

I coincideixo amb la primera comentarista, podries fer un post sobre el partit d'ahir, aquell que en Pochetino deia que no donava per perdut i que aniria a jugar a tope.

Un petó

Toni (Skamot)

Natxo ha dit...

Curiós! Parlo de FCB o RM (tant és) i de cop salteu tots i demaneu que parli del RCDE, això sí, sense valorar res de l'entrada...

Hi ha silencis que diuen més que discursos!

P.S.: nova ració de RCDE http://natxomrtorture.blogspot.com/2012/03/hem-caigut-ara-aixecar-se.html