dijous, de maig 31, 2012

Avui s'inicia una nova etapa a #diablesBCN

Per fi ha arribat el dia de marcar un nou rumb per la Coordinadora de Colles de Diables i Bestiari de Foc de Barcelona, l'entitat del món del foc a la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana.Després de la tempesta arriba la calma. I sembla que així serà. Aquesta nit serà triada en eleccions una nova junta per a l'entitat. Així, l'esdevenidor de la nostra Coordinadora sembla que s'allunya una mica de la foscor en la que havia quedat atrapada després de les últimes circumstàncies adverses. Ja ha passat la tempesta, no s'ha d'oblidar, ans al contrari, cal aprendre a llegir les cartes per evitar que mai més ens tornem a trobar immergits en l'ull de l'huracà per una pèssima direcció. Ara, després que una comissió gestora es fes càrrec després del democràtic cessament de junta (i l'ulterior desbandada") i convoqués les eleccions triarem l'equip que exercirà la capitania d'aquesta poderosa i imprescindible nau que és la Coordinadora.
Crec que tothom és coneixedor que les aigües encara estan remogudes, quelcom normal després d'una gran tempesta, i que més enllà de la petita cala on ens hem refugiat per reparar la nau abans de salpar de nou les condicions no són perfectes; però l'important és que tothom vol bogar en la mateixa direcció i assolir les importants fites que se'ns mostren a l'horitzó.2 comentaris:

Jordi Ullate ha dit...

Absolutament d'acord. De fet, el canvi d'ambient es va notar ben ràpid i molts representants es van dirigir a la junta gestora per agraïr que ara es pogués parlar per comptes de discutir.

El fet que, per fi, es pogués fer la reunió per definir els objectius de l'entitat i la manera en que es va desenvolupar, demostra aquest fet.

Natxo ha dit...

Cert, es va notar força ràpid que l'aire no semblava tan viciat i enrarit. Esperem que sigui quelcom durador i no pas una situació transitòria, tal i com sembla intuir-se d'aquests primers dies.
Si més no, les d'avui no haurien d'esdevenir una batalla sangonosa i acarnissada com les anteriors i que tan funestes conseqüències tingueren.
Esperem que el bon ambient viscut a la jornada de reflexió es mantingui, que abandonem tractaments de temes esdevinguts rèmores i siguem capaços de treballar de manera conjunta.
Així que brindem perquè sembla que el sol tornarà a lluir o si més no eixirà de bon matí i ens permetrà seguir les lluites per un millor món del foc.