dissabte, d’abril 04, 2009

no dispareu el pianisa, la culpa fou del percuta (Bar Tomas)




imagineu-vos una persona poc dotada pel ball i encara menys per la música, o a l'inrevès, tant és!, essent l'encarregat de tocar l'ou (l'instrument musical es diu així? per què llavors 'nar a preguntar: "perdone, cómo suenan sus huevos?" podria ser divertit); l'altre opció que fos simbombista era plantejable, però dóna més joc veure'l moure's destarotadament amb l'ou a la mà (sí, seguim amb els jocs fàcils de paraules...). Doncs bé, també podria ésser tocador d'ampolles d'anís el mono; però li agrada massa tocar-les per buidar-les i després ja no veu si és o no el tocador de senyores... Algú creu que té un passat com a trianglista; però una nit, després de jugar amb l'ampolla d'anís, quan els cellos i contrabaixos feien un crescendo de por i els violis gairebé feien baixar els bombarders, els tocà el triagle com si fos una festa reggae i ell tot emporrat viatjant a recerca d'una truja fantàsticament verda... Doncs aquest gran tocador d'ou és més o menys malabarista a la banda mentre toca; així anima al públic i el fa embogir de riure amb els seus balls (he vist l'original del "daddy cool" que Boney M tractava d'imitar?); ì, òbviament, va fent conyes amb la secció de vents, que té a la seva esquerra, que al perdre bufera és om si la tramontana els afectés. Emperò, en un desafortunament moment, el percuta, a la seva dreta li diu quelcom, ell canvia l'ou de mà, el passa a l'esquerra, i seguint el ball, al girar-ho tot, especularment -i si voleu, també, espectacularment- li entafora l'ou a la trompeta... el qual òbviament, comenÇa a tenir problemes per a tocar, respirar és secundari "The show must go on"...

tota aquesta bogeria, i molt més!, ha donat de sí un meravellós dia per celebrar que demà fem 8 mesos. Només? Ja? I entre celebracions molt (uf com definir-les?) màgiques em acabat anat a que la Raquel tastés les braves del Tomàs:

on? aquí

clar que si voleu monòlegs, ja sabeu que no és lo meu, sóc callat i la vis comica no em fou donada... com a molt, si voleu, us xerro de poesia i aquestes coses de marietes... (algunes/alguns ja sabeu per on vai'... jejeje)

(Crec que el trombonista -gairebé sembla un insult- al donar-li un cop a l'esquena al de la trompeta ha fet que l'ou, de l'altre, s'enclatés a la cara d'un membre -no podia ésser una altra paraula- del púbic, dic públic...)

una cançó?



ull a la lletra!!! però per a lletra aquesta: