dilluns, de desembre 15, 2008

TOSSA DE MAR 2008




Hi ha ocasions en què les paraules no són capacitades per expressar allò que desitjaríem comunicar; o,potser, no en som nosaltres els capacitats. Sigui com sigui, en resulta terriblement difícil narrar el (nostre) últim cap de setmana.

[tu sabràs/saps que es pot resumir en ELUFPA]

Aquest cap de setmana amb tu ens ha permès ésser encara cadascun més l'altre. Hem continuat (i ho farem cada dia) descobrint-nos, com són les nostres ànimes i com bateguen els nostres cors; que la frontera que ens separa és com la nora entre la terra i la mar; que som fars que ens il·luminen de nit i de dia; que descobrim de forma conjunta l'horitzó; i, que res ni ningú ens podrà ésser aturador.

Tossa ara, per nosaltres, significa el poder haver-nos despertat, novament, en els braços que ens acullen i ens protegeixen a cada instant; il·luminats per la mirada de l'altre que com un atrapasomnis sempre vigila perquè gaudim somiant i els nostres desigs esdevinguin realitat. La respiració de l'altre és com la remor eterna de la mar; ens bressolem i ens estimem amb tots, que són més que els cinc coneguts, sentits. És cert que a cada instant creixem més en l'altre i això ens fa millors per a nosaltres com a dos cors que bateguen com un; permetent-nos gaudir a cada instant de l'AMOR.

un viatge més, tres dies i dues nits -i infinitat de fotos, jejeje- per avançar com l'Univers.

Gràcies Raquel, t'estimo.






Menos tu vientre,
todo es confuso.
Menos tu vientre,
todo es futuro
fugaz, pasado
baldío, turbio.
Menos tu vientre,
todo es oculto.
Menos tu vientre,
todo inseguro,
todo postrero,
polvo sin mundo.
Menos tu vientre,
todo es oscuro.
Menos tu vientre
claro y profundo.

Miguel Hernández