divendres, de setembre 01, 2006

ALGUNS COMENTARIS LITERARIS

OCÉANO MAR Alessandro Baricco

Un llibre molt interessant. Un conjunt d'històries entrellaçades per la posada Permayer que ens fa reflexionar i recordar que cal gaudir de la màgia que a vegades no volem acceptar que hi ha al nostre voltant.
La seva forma d'escriure és molt suggestiva; i aconsegueix mantenir-nos enganxats tota l'estona, tot i que al principi no som conscient de la dirreció de la nau.

Gaudiu-lo amb els sentits oberts...

LAIS PER AMANTS DISTINGITS I ALTRES PARAULES Roser Amills Bibiloni

Molt maco compendi de poemes. Breus, però suggestivament intensos. Les paraules justes i adequades per expressar els nostres entiments més quotidians i merevellosos.

Perfectament idoni per gaudir en companyia de la lectura dins el llit una agradable nit.

LAIS Maria de França

Una de les primeres mostres de literatura escrita a nivell de contes -tot i que llavors fossin en vers-.

La anomenada "Matèria de Bretanya" des de l'òptica, exclusiva, gairabé, de l'amor cortès. petotes històries que permeten entendre molt i molt bé el perquè de la literatura universal posterior; perquè a la fi i al cap, eren les vivències de l'època.

THE BLACK DRAGON Crhis Claremont -guió- John Bolton -il·lustració-

Dexeu-vos seduir per la màgia d'aquesta història fantàtica a la Bretanya medieval gràcies a un guió molt interessant i uns dibuixos que semblen fotografies en blanc i negre.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltíssimes gràcies pel teu comentari del meu llibre "Lais per amants distingits", certament fa goig llegir una crítica espontània com la teva.

Una abraçada,

Roser Amills

Natxo ha dit...

supose que masses dies després del teu comentari; però voldria deixar constància que m'ha sorprès i omplert de joia el fet de trobar el teu comentari.

Respecte a les teves paraules només afegir que "Lais per amants distingits" em va semblar molt maco; vai' gaudir moltíssim amb la seva lectura.

Ara afegiré el link al teu blog.