divendres, de juliol 01, 2011

Demano perdó (Carta a l'Assemblea de la Coordinadora de Colles de Diables i Bestiari de Foc de Barcelona)

Demano perdó (Carta a l'Assemblea de la Coordinadora de Colles de Diables i Bestiari de Foc de Barcelona).


Amb aquest escrit vull demanar perdó pel meu inacceptable comportament a l'assemblea general ordinària de la Coordinadora de Colles de Diables i Bestiari de Foc de Barcelona d'ahir, trenta de juny de 2011.


No existeix justificació possible per haver sortit de la reunió tal i com ho vaig fer. La meva acció és una falta de respecte envers les i els representants de les colles i, per extensió, a les colles mateixes i molt especialment a la colla que tinc l'honor i l'orgull de representar; fins i tot a la junta, així com, òbviament, al personal del centre. És per aquest motiu que vull demanar i demano perdó per la meva acció.


S'hagués dit el que s'hagués dit i s'hagués fet com s'hagués fet, coadjuvat o no per altres factors, no pot justificar que m'aixequés irat i abandonés momentàniament la discussió. En havent defensat la importància del fons i de les formes encara es planteja més difícil la defensa d'aquesta reacció. Ni tan sols el malaurat fat que provocà que intentant asserenar-me -per això m'aixecava- no controlés adequadament la porta de sortida del centre pot ésser utilitzat com a excusa.


Sóc plenament conscient que tota la raó que tingués es perd amb aquesta aldarulla i em dol especialment haver perjudicat les persones que continuen lluitant per una entitat nostra millor.


Humilment demano perdó.


Natxo Barrau i Salguero

1 de juliol de 2011

Barcelona

2 comentaris:

Raquel ha dit...

Rectificar és de savis.

Encara manquen molts perdons que sabem que no arribaran mai.

Almenys tu saps veure quan t'equivoques i demanes perdó.

Natxo ha dit...

Crec, perquè així m'ho han ensenyat i he vist que era la única opció lògica, que una vegada s'ha comés una errada la primera passa és presentar disculpes i demanar perdó el més aviat possible.

Ulteriorment cal aprendre de l'errada i posar tots els mitjans perquè no torni a esdevenir-se quelcom similar en cap situació equiparable.


Com bé dius, sembla que hi ha persones que no pensen, si es pot dir així, de la mateixa manera i això provoca, com sabem, que resten molts perdons per demanar i que restaran per sempre més així.

Sigui com sigui ara cal passar full i continuar treballant perquè resta molta feina a fer en el camí de la millora de la nostra entitat.