dijous, de desembre 24, 2009

Nit de Nadal

Avui és 24 de desembre, i tot i que a Catalunya no és tradició gaire estesa, a casa, com ma mare és d'origen andalús, celebrem la nit de Nadal.

Ara ja som molt poquets els que ens reunim: ma mare, els meus germans, la meva cunyada i les nenes, i un servidor. Així que és ben bé un sopar familiar. Fa anys, quan érem més família per part de ma mare aquí és ajuntàvem força colla; però els temps passen. Hi ha qui torna, hi ha qui marxa; per sort també hi ha qui arriba.

Això fa que els Nadals ja no tinguin aquella cosa que podien tenir llavors (o quan marxàvem al poble a Sevilla a reunir-nos amb tota la família); però en el fons, tot i certa melangia, hom sempre troba un punt de felicitat i joia.

Sigui com sigui Bon Nadal (ara que no se li hauria de dir Bones Festes d'Hivern "es de ser inútiles!") a tothom; gaudiu de la joia de la bona companyia.

Aprofiteu per recuperar les bones tradicions: degustar bones menges, cantar nadales, jugar amb el pesebre, fer cagar el tió, etc.P.S.: la tira còmica de la Mafalda l'he agafada del blog de l'Assumpta Montellà (aquí)

5 comentaris:

Raquel ha dit...

Als meus dinars familiars encara en som menys...
Jo no li trobo cap mena de sentit al Nadal, per mi només són temps per estudiar pels exàmens de gener...

El toc Mafalda m'ha arribat al cor! :P

TERT

Natxo MrTorture ha dit...

El toc Mafalda era dedicat per tu.

Supose que el Nadal és una tradició... quin més sentit pot tenir?

Patricia ha dit...

BON NADAL, i que sigui ben mundà i ple de plaers!!!

Magda ha dit...

Molt bon Nadal benvolgut Natxo!

Anònim ha dit...

natxoooo

feliç entrada d'any per a tu i als teus!!!

ara ens veurem més (almenys una micona més) ja que estaré per bcn

olga