dimecres, de juny 20, 2007

ERYRI -snowdonia-

Aquí som els setze personates que durant les 2 primeres setmanes de juny hem "invait" les terres de Llangollen i rodalies. (dotze de catalanes i quatre d'alemanyes) Aquesta foto està feta al Parc Cenedlaethol Eryri -el Parc Nacional d'Snowdonia-.

a sota, d'esquerra a dreta: Iris, Míriam. següent fila des de la dreta: Marta, -darrera d'ella- Thomas, Alba, Tania, Iván, Sandra, -darrera Míriam-, Lysann, Sara, Dani. els de darrera, des de l'esquerra: Dani, Armin, Ramón. I darrera de tot un servidor.

Aquell dia pel matí havíem 'nat a visitar el Conway Castle. Amb una parada prèvia per vore la Marble Church (feta amb txorrocientos tipus diferents de marbre). I gràcies a l'explicació de Nigel "Hemingway" vàrempoder descobrir moltes coses del castell de conway; fins i tot enteníem el seu anglès d'anglès.


Després vàrem fer cap al parc d'Eryri; on vàrem passejar i vorejar un llac. Entre d'altres destacables coses descobrírem el Homo Natxus Gaelicus.





4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Natxo!!!! La verdad es que, no sé pq, pero se te echa de menos. Aún no lo entiendo, pero es así. Para cuando vuelvas tienes mas de una sorpresa reservada. Por el momento solo te diré un par de cosas:
Que la Fuerza te acompañe.
Velocidad, velocidad, ni el viento te puede alcanzar.
Cuidate mucho y pásatelo muy bien. Muchos abrazos metálicos:

Tu querido temporal:

Ivan Murray

Natxo ha dit...

Mi querido temporal!!! qué tal? Fucking bastard!
¿Sabes qué es lo más jodido? Que por aquí también se os echa de menos. Pero tratamos de olvidarlo a base de pintas, jejeje.

El tema sorpresa pinta muy bien...

Por cierto, Holding out for a hero le dije a Isako que se podría versionar...

See you soon!!!

Anònim ha dit...

hola!
molan tus fotos! molan mucho! la verdad es que no podemos estar en lugares mas distintos, cualquiera de los pedruscos que te encuentres tiene mas anyos que ningun antepasado de mis lugarenyos....lo mas antiguo que tienen aqui es del siglo 19!!!
no soy tan meticulosa como tu y aun no tengo fotos del lugar....pero pronto sera...
un beso

diablessamariken ha dit...

Homo Natxus Gaelicus... mare meva!!! podríem fer una llarga llista de personatges que has interpretat... i després dius que no pujaries dalt d'un escenari més que per recollir el ram de flors... MENTEUR! (com que no sé gaire anglès, m'espavilo amb el francès)

Cuida't molt!

Una abraçada enorme!
Ptons