dissabte, de juny 16, 2007

somethings that happen in Llangollen

La verdad es que la vida es tan tranquila en este lugar que a veces parece que no se pueda hacer nada; pero quizá lo mejor sea no dejarse llevar por las primeras impresiones. Así que una vez despierto, lo mejor sería prepararse -o mejor dicho, meterse entre pecho y espalda- un All Day Breakfast. El que veis en la foto -nosotros lo hicimos como comida- no está completo.

Una vez has cogido fuerzas puedes hacer como los lugareños e ir hasta el River Dee y refrescarte; porque aunque cueste de creer, aquí también hace calor -a ratos-, después se nubla, sale el sol, llueve, sale el sol otra vez pero ahora con viento... y todo esto 17 veces cada día. Ah por cierto, las gentes del lugar se bañaban -los teennagers-.
Aquí podéis ver a parte de mis compañeros de aventuras. De izquierda a derecha de la imagen:
Iván -also known as "áivan"-, Iris -also kwonw as "áiris"-, Alba (podeu visitar el seu flog: www.fotolog.com/albetapetiteta ), Marta, Ramon -also kwnow as "réimon"-, "big" Dani, Sara "la queen"; darrera hi és el "little" Dani -el meu company de casa. Elles i ells fan que això rutlli.
Siempre queda la opción la opción de dar una vuelta por los alrededores y encontrarse con los que han habitado estas tierras desde tiempos inmemoriales...


I per les nits, quina millor forma que 'nar al Plas Newydd i montar-se una "botílion"; on per gots cal utilitzar petits bols.
Pero si ataca la lluvia, o el frío, o simplemente quieres algo de luz y relacionarte con gente vuelva a casa, digo al pub... Éste es el Sun Inn. Toda una institución.

Aunque los miércoles íbamos al Ponsonbys (o algo así), lástima que ahora Pete lo deja. ¿Volveremos al karaoke?

Y éstas son algunas cosillas de la vida cuotidiana en Llangollen.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Se te ve bien ehh machooteee....jeje
Ahir vem tenir reunió de diables...vem tenir-t taaant present.... aix... ara qui serà el nostre home a coordinadora?¿? i el nostre home dels crits..?¿? stem fent castings... però el nivell no és el mateix...
M'alegro mooolt que disfrutis d'aquesta oportunitat...fes una pintilla per mi ;)
MOooooooOOOOooolts petonets...
El teu club de fans no t'oblida jejejejej
AH i xcert... una habitació roosa?¿?

...PiroOosah...

diablessamariken ha dit...

jajaja! ja ho deia jo que això de l'habitació rosa no passaria desaparcebut! jajaja!

Sembla que us ho passeu la mar de bé. Però després de llegir els noms dels companys i les seves traduccions-adaptacions a l'anglès de Gales, em ve al cap una pregunta: I A TI COMO TE LLAMAN?

Ptons!!

PD: molt guapo a la foto de flog de la colega

Natxo ha dit...

un dels mots que han sortit ha sigut: Homo Natxus Galeicus; quan us passi les fotos del diablillu viatger ja ho entendreu.
Per cert, moltes gràcie per les paraules del club de fans; però no serà per tant; jo sí que us trobe a faltar.
Per tema pintes, no et preocupis, krinyu que cauen.
A coordinadora continuo sent el nostre a home, ara una mica a la distància; però allà hi som. (Hi ha coses importants).
I pels crits ho podeu fer millor; i espero algun crit nou per quan torni.

Lots of kisses.

ferran ha dit...

Nanu... quina enveja que em fas. Sens dubte emprendre aquest viatge ha estat una de les millors decisions que hauràs pres a la teva vida d'addicte a les birres i a les dones. Bé, et deixo que he de continuar opositant. Com dirien els de l'Street Fighter: aquest dissabte round 1: fight!

PD: He estat mirant el blog de l'Alba aquesta per veure si et podia veure en alguna fotillo i te de dir que la nena aquesta te un què... a veure que fem Homo Erectus Natxenssis... Ups, espero que no sigui una assídua del teu blog i llegeixi el comentari. Jejeje

PDD: Ja no men recordo de que més tanava a dir... puto alzheimer precoç!!! Bé, si em torna ja ho escriuré. Passa-ho bé guapo!!!