dijous, de març 18, 2010

Eleccions a Coordinadora


Avui dijous 18 de març de 2010 torna a haver-hi eleccions a la Junta Directiva de la Coordinadora de Colles de Diables i Bestiari de Foc de Barcelona.

Ara i aquest no és el lloc ni el moment per explicar que em portà a avançar les eleccions un any. Avui us escric, no sé si com última vegada com a President de la meva molt estimada entitat o si com en el dia d'una nova era esperem que molt millor de la mateixa, per deixar constància del nostre projecte:

CARTA MOTIVACIONAL

Som un grup de persones vinculades al món del foc, cultura tradicional i popular d'arrel catalana a la que estimem i de la que som membres partícips en actiu des de fa temps, i que volem fer-nos càrrec de la Coordinadora de Colles de Diables i Bestiari de Foc de Barcelona per continuar treballant per aquesta entitat que creiem és la que aglutina el món del foc a la capital catalana i la seva àrea metropolitana; perquè tenim ganes d'ésser el motor que, amb la col·laboració de tothom, continuii fent de la Coordinadora l'entitat somniada per totes i tots.

Tot i ésser joves, fa molts anys que estem vinculats a diferents colles de diables, i altres tipus d'entitats culturals i tradicionals, i és per això que creiem, des de l'estimació i les ganes, que podem ésser persones adequades per a poder gestionar la Junta de la Coordinadora. Sabem que no es una cosa fàcil però ho hem volgut per pròpia decisió; i volem amb totes les persones de les entitats de la Coordinadora, aconseguir que la nostra entitat comuna continui fent camí cap a un futur millor, especialment ara que hem passat, i passem, per uns moments foscos.

Creiem en un objectiu comú: Coordinadora com a eina al servei de les seves colles, i des de l’amor a la cultura del foc; volem dur-la –amb el vostre ajut-, i així fer que totes les colles puguin gaudir de l’èxit, fins els límits que només entre totes les entitats membres ens fixem.

Volem treballar amb honradesa per la dignitat de la Coordinadora de Colles de Diables i Bestiari de Foc com ens referent en el món de la cultura popular i tradicional d'arrel catalana; essent la casa global del món del foc de les seves colles membres.




OBJECTIUS

  • Aconseguir que Coordinadora sigui l'Entitat de totes les colles
  • Superar la situació creeada per la Directiva 2007/23/CE
  • Continuar fomentant les Trobades com els nostres actes
  • Mantenir i augmentar el respecte envers el Món del Foc
  • Aconseguir que el local i la web de Coordinadora siguin les cases de les colles
  • Estimular la formació de la Vocalia de Percussió
  • Celebrar amb dignitat el XXVè aniversari de Coordinadora




CANDIDATURA

Presidència:
Natxo Barrau i Salguero (Diables de Les Corts)
Vicepresidència:
Esther Cármenes Prades (Bocs de Can Rosés)
Secretaria:
Francisco Javier Rodríguez Montero (Trinifoc)
Tresoreria:
Anna González Monrós (Folcat Diabòlic)
Vocal de Comunicació: Marc Navarro (Bocs de Can Rosés)



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sort!

Raquel

Marteta ha dit...

Sóc la Marteta

l'entusiasme és tàcit i estic segura que una persona com tu pot fer una gran tasca.
Molta sort!