dissabte, d’octubre 13, 2007

Correbars Les Cors 2007 ATABALA'Mmm!!!



ATABALA'M 2007!!!

Aquest any, el correbars de sempre que portem anys organitzant per les festes de Les Corts, aquest any agafa personalitat i li otorguem nom: Atabala'mmmmm!!!
Aquest any, millorem la proposta. Dues colles percusionistes (la nostra, Tabalers dels Diables de Les Corts (www.diablesdelescorts.cat) i els Tabalers de Banyoles), 7 cerveses, 1 samarreta (que dimarts la vaig veure i realment han quedat de puta mare), i tota la festassa del correbars = 10 euros!!!!! Immillorable.
I aquí és on entreu vosaltres, quan heu de participar!!! És un exemple clar de "quants més serem, més riure'm".

L'Atabala'mmm 2007 es durà a terme el dissabte 13 a les 19:30 a la plaça Sol de Baix (Les Corts, metro L3 Les Corts). Els tiquets els podreu comprar desde el dia abans a un stan que muntarem al costat de la barra on es vendran samarretes i tot tipus de samarretes i merchandasing (jejejeje) de les festes i de les entitats que hi participen, fins al mateix moment de començar el correbars.

ATENCIÓ!!! l'any passat (que jo no hi era... snif snif) ja vam fer casi pleno. Aquest any vendrem uns 200 tiquets... i nos los quitan de las manos... així que ja sabeu!!!! El divendres veniu a veure'ns al correfoc, i al acabar corrents cap a comprar el vostre tiquet!!! També us podem fer reserves, però no fiem. Així que ja sabeu!!!!

Dades ràpides x qui li faci mandra llegir les meves parres:

ATABALA'Mmmmm 2007!!!! (Correbars)
Dia: dissabte 13 d'octubre
Lloc: Plaça Sol de Baix (L3 Les Corts)
Hora: 19:30h
Oferta: Tabalada (2 Colles) + 7 birres + samarreta ATABALA'M 2007!
Preu: 10 euros
On Comprar el Tiquet: Txiringuito Plaça Sol de Baix, al costat de la barra, desde divendres al vespre fins dissabte al mateix moment, mitja hora abans de començar, es a dir, a les 19h. (si es que encara queden, clar :P)

US HI ESPERE'M!!!!!

1 comentari:

Natxo ha dit...

Si digués que és la primera vegada, supose que mentiria, però deu ésser gairebé veritat, i si més no, en fa molt de temps. Em refereixo al fet que de la farra de dissabte tota la part del correbars la recorde perfectament, però la festa de després no la recorde com una pel·lícula sinó com un "trailer".
Això sí, és maco el que recorde... (però em fot haver perdut la meua capacitat de recordar-ho tot de les nits de farra... maleït Korsakov!!!)
Em dec estar fent gran?