dimecres, d’abril 03, 2013

I arribà la Pasqua al #projecte1any365cançons

Enguany, des del meu compte de twitter (@natxobcn), em proposo fer-vos companyia amb una cançó al dia sota el lema #projecte1any365cançons. Fins ara havia funcionat prou bé fins que arribà la Pasqua, quan com a conseqüència del "Nästa: Skåne", la nostra estada a terres escandinaves, i la desconnexió a internet de l'smartphone provocà que durant uns dies les cançons no arribessin. A continuació teniu el llistat de les que haurien estat les piulades:24/III: Viatjar, viatjar... la màgia dels viatges i els “nous mons”: Somewhere over the rainbow.


25/III: A Suècia no podien faltar els Europe: "Rock the night:25+1/III: Requiescat In Pace27/III: En el dia avui només aquesta podia ésser la cançó "Mr.Torture"


28/III: Avui hem gaudit de la nit amb sauna i bany al Bàltic per això vull recordar "Fuera de la mar"29/III: Avui hem descobert "Ales stenar". I ens hem sentit víkings!


30/III: Avui necessito compartir els Therion "Uthark Runa"


31/III: Descobriment a Malmö gràcies al gran David "la Brujita" Carrasco: la cançó dels 4 acords "4 chords"1/IV: Avui que ja som a Barcelona, recordem el Far del Sud


Espero que continueu gaudint de la música cada dia...

Sigueu dolents!!!