dilluns, d’agost 17, 2009

Què volem tour?



Aquest cap de setmana ha sigut el Què volem Tour?! de Diables de Les Corts 14-16 VIII 2009 de Banyoles a La Palma de Cervelló... i la colla no sols ha sobreviscut sinó que ha demostrat el perquè del nostre crit:

QUI SÓN ELS MILLORS???!!!

si hi ha alguna cosa que mai m'he cansat de repetir al respecte de la nostra entitat és que "el millor actiu que tenim són les persones que conformem aquesta germandat". Gràcies per ésser qui sou i com sou.

Em sap molt greu no haver poder gaudit de les estones d'autocar i de la primera nit de festa a Banyoles... però sols calia veure-us el dissabte per saber com havia anat. Això sí, sempre "dando el callo"! Del correfoc només es pot dir: Gàrgoles! (noltros Banyoles Sud; ells Les Corts Nord) Un correfoc absolutament brutal. Espero que totes i tots gaudíssiu molt: dibles, tabalers i supporters. Gràcies mil per l'ajut ingent en les tasques de col·laboració/organització. Gràcies encara més grans per poder complir les meves promeses "carrutxils". I la festa amb vosaltres sempre és perfecte.

I després a Palma, amb un pica-pica (imméns lo d'aquesta família; gràcies infinites, sense vosaltres no haguéssim pogut) collunut per abgafar forces per donar-ho tot novament. Fou un correfoc collonut; vàreu gaudir uns i altres i tot el públic. Esperem que ens tornin a cridar! Gràcies per suportar les meves neures fent de ajudant de l'Àngela (què gran ets GurúGurú!!!) a nivell foc.

sols puc dir que totes i cadascuna de les persones que formen Diables de Les Corts han tornat a demostrar que sí, ho hem sigut, ho som i ho continuarem sent... ELS MILLORS... estil Diables de Les Corts...

el que diuen els nostres companys de Gàgoles aquí