diumenge, de novembre 18, 2007

BWR setmana I

Jean-Pierre Dick i Damian Foxall, líders de la prova amb el seu Paprec-Virbac II, deien a les 10 hores d'avui 18/XI que ja tenen molt a prop les Canàries. L'altre gran favorit, líders de la regata per la Mediterrània, Vincent Riou i Sébastien Josse del PRB són a 23 milles. La última nit els ha permés ha abdues embarcacions obrir encara més l'escletxa que els separa dels seus perseguidors...

tot i això, Sidney Gavignet ens deia des del Delta Dore que han començat a fer "racionament", ja que amb aquesta falta de vents, no es podrà acabar en 80 dies.

La última nit ha fet estralls, l'Estrella Damm ha caigut fins la sisena posició, el Mútua Madrileña sembla ancorat sense vents, i només l'Hugo Boss sembla, conjuntament amb Veolia Environnement i Delta Dore recuperar-se una mica, tot i la pèrdua de milles respecte als cap de cursa. L'Educación Sin Fronteras, després de dos dies recuperant-se han tornar a caure en una zona sense vents.

Així es demostra que la "novetat" de la Mediterrània pot ser molt i molt important en tot el decurs d'aquesta ingent aventura.

+ info